2777
2789
عنوان

ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 3368 بازدید | 100 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی فکر کنم انگار چشای خودش بود ها لنز نبود بعدم چیزی نگف که مغرور باشه فقط گف اگه پدرم میگفت نه باهاش ازدواج نمیکردم اما گف خیلی دوسش دارم افتخار میکنم بهش عجب ملت بیکاری داریما چرا فحش بدن اخه؟؟

هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻
خیلی ارایش داشته!دختر چاقه!دختر که چه عرض کنم!!صفات قشنگ تریم میشه بهشون نسبت داد عزیزم مثه خنده رویی که گفتین:)

واااای قربووووون زبونت ای گفتی

.باااااااااااااااااااااااااااااااااااااایییییییببببیییی🌱🎵
مردم ايران متاسفانه هنوز فرهنگ استفاده از شبكه هاي اجتماعي رو ندارن خيلي راحت از هرچي و هركي خوششون نيومد ميرن تو پيجش فحش بارونش ميكنن

تازه   من در عجبم  همه هم   ادعای  مدرن بودن  دارن.    

شادلی جان   همینکه امشب اومده بود   جنوبیه؟   چراااا فحش🤔😱😱

اهوازيه

واسه اينكه پسره ١٠ساله عاشق اين بوده بهش نميدادنش تا پارسال اومده برنامه ماه عسل گفته من عاشق يك دختريم و باباش موافق نيست

عليخاني هم به دختره گفته اگه بعد برنامه ماه عسل بازم پدرت مخالفت ميكرد چي؟اونم گفته جوابم منفي بود

يك سوتي ديگم دادن ظاهرا مهريه خيلي بالا براي دختره زدن كه حتي نگفتن چقدره فقط گفتن خيلي زياده در جوابشم پسره گفته چون همسرم ارزشش خيلي بالاست براي همين مهريشو زياد زدم

من که فحش ندادم حرف بدی هم نزدم , نمیتونم چرا بعضیا انقدر سعی در تربیت دیگران دارن

شما فکر کنم از سن تربیتتون گذشته  ادامه بده ب غرض ورزیت  

.باااااااااااااااااااااااااااااااااااااایییییییببببیییی🌱🎵