2777
2789
عنوان

ماه عسل

3368 بازدید | 100 پست

تکرارش رو چهذساعتی میده؟ این دختره که میگن خیلی ارایش داشته, همون دختر چاقه که دختر که چه عرض کنم سنش حدود۳۵-۶میخورد , اونه؟ که روز عیدفطر هم عقد کردن؟ خنده روعه؟

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

خیلی ارایش داشته!
دختر چاقه!
دختر که چه عرض کنم!!
صفات قشنگ تریم میشه بهشون نسبت داد عزیزم مثه خنده رویی که گفتین:)

اسم من مریمممممهههههههههه کاربری خودم مامان_آتوسا#۲۵ معلقش کردند این هم هدیه هست😄😄مـــرررریییییممممم😄😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نديده بودم اما انقده همه از لنز و مغرور بودن دختره گفتن، كنجكاو شدم ببينم دختره چه جوريه

چاق نيس كه

آرايششم زياد نيس كه

https://t.me/arosakemashhad  به كانالم لطفا سر بزنيد🌺
منم نديده بودم اما انقده همه از لنز و مغرور بودن دختره گفتن، كنجكاو شدم ببينم دختره چه جوريه

نه اونی که فکمیکردم نیست

[QUOTE=42864065]خیلی ارایش داشته!دختر چاقه!دختر که چه عرض کنم!!صفات قشنگ تریم میشه بهشون نسبت داد عزیزم مثه خنده رویی که گفتین:)[/QUO

عزیزم فحش که ندادم , بعدم باشما نبودم که انقد ناراحت شدی

ای ای نی نی سایتیا چیکار همشهریم دارین شما  

پروردگارایاری ام ده تابدون اینکه ازایمان افرادبپرسم وبدون اینکه به دردم بخورند؛همدل وهمدردشان باشم.زیرادرسودای هرانسانی روح توخانه گزیده
[QUOTE=42864065]خیلی ارایش داشته!دختر چاقه!دختر که چه عرض کنم!!صفات قشنگ تریم میشه بهشون نسبت داد عزیزم مثه خنده رویی که گفتین:)[/QUOعزیزم فحش که ندادم , بعدم باشما نبودم که انقد ناراحت شدی

ناراحت نشدم خواستم بگم میشه از لغات قشنگتریم واسه توصیف استقاده کرد...اگه بهتون برخورد شرمنده:)

اسم من مریمممممهههههههههه کاربری خودم مامان_آتوسا#۲۵ معلقش کردند این هم هدیه هست😄😄مـــرررریییییممممم😄😄