2777
2789
عنوان

ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 3368 بازدید | 100 پست

آرای شش حالت تمیزی نداشت لنزم گذاشته بود اما مغرور نبود ازخجالت بخاطره ارایشش علیخانی رو نگاه نمیکردارایشش ازنزدیک معلوم بود

اگرکفشت پایت را میزد واز ترس حرف مردم پابرهنه نشدی و درد را تحمل کردی،دیگر در مورد آزادی شعارنده!                                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی حرف میزد اتفاقا من باخودم گفتم چه قد با حجب و حیا ست اصلا به علیخانی نگاه نمیکرد همش سرش پایین بود 

هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻
چراهمش پايينو نگاه ميكرد؟؟؟يه جوري بود نگاهاش

فکرکنم خجالت میکشید چون خودم بعضی وقتا اینجوری میشم نمیتونم بایه مردچشم توچشم بشم

اگرکفشت پایت را میزد واز ترس حرف مردم پابرهنه نشدی و درد را تحمل کردی،دیگر در مورد آزادی شعارنده!                                                                       
شمام با اين امر به معروف يا بقول خودتون فرهنگ سازي همه را بيشتر زده ميكنيد تا ارشاد ...هركي خوشش نياد مجبور نيست خب نياد بخونه ،چه كاريه هم سير تا پياز همه چيو ميخونيد از اونور توبيخ ميكنيد كارتون عيبه زشته جيزه خب شما چه فرقي با ما داريد غير اينكه لفظشو ميايد

ای گفتی, حالا انگار ما فحش,دادیم, من که اصلا فحش بلد نیستم

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره