2777
2789
عنوان

ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 3368 بازدید | 100 پست

خب قرار گرفتن جلوی دوربین اون هم تو برنامه زنده اضطراب آوره.شاید واسه همین سرش پایین بوده.ولی واقعا دلیلی واسه فحش دادن مردم بهش پیدا نمیکنم.بنده خدا چی گفت مگه.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رفتم دیدم تو اینستا. دختره اصلا چاق نیست😐 دلیل اینهمه نفرت مردم رو ازش نفهمیدم

نه چاق نیس, من یکی دیگرو فکردم میگن

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

شادلی هستی

اگرکفشت پایت را میزد واز ترس حرف مردم پابرهنه نشدی و درد را تحمل کردی،دیگر در مورد آزادی شعارنده!                                                                       
شمام با اين امر به معروف يا بقول خودتون فرهنگ سازي همه را بيشتر زده ميكنيد تا ارشاد ...هركي خوشش نياد مجبور نيست خب نياد بخونه ،چه كاريه هم سير تا پياز همه چيو ميخونيد از اونور توبيخ ميكنيد كارتون عيبه زشته جيزه خب شما چه فرقي با ما داريد غير اينكه لفظشو ميايد

فرقی نیس فرق توی بیان مشخص میشه
توبیخ نبود وقتی فرق توبیخ رو با یه نظر ساده متوجه نمیشید جای بحثی نمیمونه به قول دوستمون با غرض ورزیتون خوش باشید:)اگه حرف من اشتباه بود اینهمه پسند نداشت:)من بد بقیه چی!!!

اسم من مریمممممهههههههههه کاربری خودم مامان_آتوسا#۲۵ معلقش کردند این هم هدیه هست😄😄مـــرررریییییممممم😄😄