2777
2789

چیکار کرده مگ

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی باهام لج میکنه نمونه ش سر سفره نمیشینه تا سفره پهن میشه همش اذیت میکنه شبا تا اشکمو درنیارع نمی ...

چند سالشه 

و تو این روزا فقط رفیق بودن با بچس ک نجات میده 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

خیلی باهام لج میکنه نمونه ش سر سفره نمیشینه تا سفره پهن میشه همش اذیت میکنه شبا تا اشکمو درنیارع نمی ...

همین فقط؟,عادیه که بچست .چندسالشه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

از نظر اون بچه هم شما رو مخشی

تنها راه اینه بفهمیش ولش کنی رها کنی و سخت نگیری بزرگ میشه بالاخره

لذت ببر از این کاراش حتی

از دستش دلخور نشو گریه هم نکن تو روحیش تاثیر میذاره

حق داری خسته میشی ولی وقتی اعصابتو خورد میکنه تنهاش بذار حواست بهش باشه ولی خشمتو فروکش کن و برو تو اتاقت آروم شدی بیا بیرون 

غصه نخور درست میشه.
دوتابچه کوچیک دارم وحالمم خیلی بده دلم براشون میسوزه همش میگن مامان چرا بادعوا باهامون حرف میزنی&nb ...

بیشترین علت عصبانی شدنمون کثیف کردن خونه هست من خودم سه تادارم 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!