2777
2789
عنوان

۱۸ سالمه و...

| مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 42 پست
بعد میای تاپیک میزنی پسره ازم رابطه خواست و داغون شدم و شکست عشقی خوردم و درسام افت کرده و این چیزا

میگم که هیچوقت نمیرم سمت گناه یعنی رل و این چیزا دلم میخواد یکی بیاد خواستگاریم که عاشقم باشه و بهم محبت کنه یعنی محرمم باشه...ولی آره بازم احتمال خطا هست واسه همه

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

آدم ها دوست دارن همه چی تجربه کنن ، مثلا روزه سیزده بدر به کی بگی باید زوری بشینی خونه ، احساس بدی پیدا میکنه ، اگر خودت دوست داری خوب میتونی داشته باشی ، به دوستات بگو یه نفر واست پیدا کنن ، امدی تا سی سالگی خواستگار نداشتی ، اون وقت حسرت میخوری ، عقده میشه واست  

عزیزم ی روز ازدواج میکنی مگه میشه هیچوقت تجربه نکنی اخه این فکرا چیه=)) مطمعنم تا همین الانم کلی خا ...

نه مطمئنم نداشتم طرفای ما هیچکسی نمیره خواستگاری دختر زیر ۲۰ ساله انگار بچه میدونن😂

آره درسته

آدم ها دوست دارن همه چی تجربه کنن ، مثلا روزه سیزده بدر به کی بگی باید زوری بشینی خونه ، احساس بدی پ ...

نمیدونم چرا نه اینکه مذهبی باشما ولی انگار حس خوبی ندارم از اینکه برم تو رابطه و بعد طرف ولم کنه سرخورده بمونم.انگار عمیقا نیاز به یه آدم خوب همیشگی دارم😭

نه مطمئنم نداشتم طرفای ما هیچکسی نمیره خواستگاری دختر زیر ۲۰ ساله انگار بچه میدونن😂  آره درست ...

بهتر 😂اصلا زیر بیست خوب نیس برا ازدواج 

من خودم ۲۰ و که رد کردم حس میکردم خیلی عاقل تر از قبلم 

تکلیفم با زندگیم مشخص شده بود ..

احساساتم ب ثبات رسیده بود ..

۱۸ سالگی ادم خیلی کشش پیدا میکنه اوج هیجاناته ..

فقط وابسته نشه به دید ازدواجم نگاه نکن ، یه دوستی موقت قبل ازدواج

زود وابسته میشم.شاید واسه همینه هیچوقت تصمیم به شروع این روابط نگرفتم.خیلی احساساتی ام ولی همش سرکوب میکنم احساسامو اصلا نمیتونم😔

فقط وابسته نشه به دید ازدواجم نگاه نکن ، یه دوستی موقت قبل ازدواج

میگم هر تجربه عاطفی هست بزاره بعد از کنکور الان الکی حواسش پرت میشه. بعد کنکور.

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
بهتر 😂اصلا زیر بیست خوب نیس برا ازدواج  من خودم ۲۰ و که رد کردم حس میکردم خیلی عاقل تر از قبل ...

😂😂😂

کاش منم عاقل شم‌. عجیبه تو سن ۱۵ سالگی که اوج اثرات بلوغه واسه دخترا من ریلکس بودم الان از درون دارم نابود میشم😐😑

😂😂😂 کاش منم عاقل شم‌. عجیبه تو سن ۱۵ سالگی که اوج اثرات بلوغه واسه دخترا من ریلکس بودم الان از د ...

منم اونطوری بودم 

۱۵ بیشتر اوج احساساته 

ادم حس میکنه بزرگشده در حالی که عقلش بچه اس و تصمیماتش بچگونه تر😂