۱۸ سالمه و تا الان همیشه دنبال درس و اینجور موارد بودم هیچوقت درگیر جنس مخالف نبودم بعد امسال که کنکور دارم و خیلی فشار درسا رومه حس میکنم خیلی نیاز به جنس مخالف دارم مثلا یکی بغلم کنه بهم محبت کنه و... خیلی حس میکنم بهش نیاز دارم اما هیچوقت نمیخوام برم سمت گناه اما بازم همش فکر و خیال که اگر هیچوقت تجربه نکنم چی؟ اکثر هم سن و سالام تجربه کردن اما من میخوام فقط با کسی که به هم محرم بشیم این اولین هارو داشته باشم ولی چون همیشه درگیر درس بودم هیچوقت کسی و دوست نداشتم اگه تا همیشه مجرد بمونم چی؟:( خیلی حالم بده یچیزی بگین چیکار کنم بهش فکر نکنم
بعد میای تاپیک میزنی پسره ازم رابطه خواست و داغون شدم و شکست عشقی خوردم و درسام افت کرده و این چیزا
میگم که هیچوقت نمیرم سمت گناه یعنی رل و این چیزا دلم میخواد یکی بیاد خواستگاریم که عاشقم باشه و بهم محبت کنه یعنی محرمم باشه...ولی آره بازم احتمال خطا هست واسه همه
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
آدم ها دوست دارن همه چی تجربه کنن ، مثلا روزه سیزده بدر به کی بگی باید زوری بشینی خونه ، احساس بدی پیدا میکنه ، اگر خودت دوست داری خوب میتونی داشته باشی ، به دوستات بگو یه نفر واست پیدا کنن ، امدی تا سی سالگی خواستگار نداشتی ، اون وقت حسرت میخوری ، عقده میشه واست
آدم ها دوست دارن همه چی تجربه کنن ، مثلا روزه سیزده بدر به کی بگی باید زوری بشینی خونه ، احساس بدی پ ...
نمیدونم چرا نه اینکه مذهبی باشما ولی انگار حس خوبی ندارم از اینکه برم تو رابطه و بعد طرف ولم کنه سرخورده بمونم.انگار عمیقا نیاز به یه آدم خوب همیشگی دارم😭