2821
2789
عنوان

۱۸ سالمه و...

1301 بازدید | 42 پست

۱۸ سالمه و تا الان همیشه دنبال درس و اینجور موارد بودم هیچوقت درگیر جنس مخالف نبودم بعد امسال که کنکور دارم و خیلی فشار درسا رومه حس میکنم خیلی نیاز به جنس مخالف دارم مثلا یکی بغلم کنه بهم محبت کنه و... خیلی حس میکنم بهش نیاز دارم اما هیچوقت نمیخوام برم سمت گناه اما بازم همش فکر و خیال که اگر هیچوقت تجربه نکنم چی؟ اکثر هم سن و سالام تجربه کردن اما من میخوام فقط با کسی که به هم محرم بشیم این اولین هارو داشته باشم ولی چون همیشه درگیر درس بودم هیچوقت کسی و دوست نداشتم اگه تا همیشه مجرد بمونم چی؟:( خیلی حالم بده یچیزی بگین چیکار کنم بهش فکر نکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخاطر فشار درسه فردای کنکور از مردا حالتم بهم میخوره

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .

عزیزم ی روز ازدواج میکنی مگه میشه هیچوقت تجربه نکنی اخه این فکرا چیه=))

مطمعنم تا همین الانم کلی خاستگار داشتی ردشون کردن خانوادت 

فشاره کنکوره داره میزنه ب اونجا😅

ولی سعی کن پاک بمونی=) 

اولینا با اون اولینه که قراره تا اخر بمونه خیلی خیلی قشنگ تره 

من ۲۱ سالمه وبهت میگم درگیری هورمونیه و موقع نزدیک به پریودیت این چیزا بیشتر میشه

منم تا ۱۸ سالگی تجربه نکردم و توسال کنکورم یه تجربه فوق العاده بد داشتم با یا آدم بی لول 

چند سال میگذرع ومن یه آدم دیگه رو عمیقا عاشقشم 

وچیزای کع الان دارم تجربه میکنم کنار یه آدم بالغ خیلی قشنگترن🫠✨️

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز