2789
عنوان

۱۸ سالمه و...

| مشاهده متن کامل بحث + 1312 بازدید | 42 پست
بعد میای تاپیک میزنی پسره ازم رابطه خواست و داغون شدم و شکست عشقی خوردم و درسام افت کرده و این چیزا

میگم که هیچوقت نمیرم سمت گناه یعنی رل و این چیزا دلم میخواد یکی بیاد خواستگاریم که عاشقم باشه و بهم محبت کنه یعنی محرمم باشه...ولی آره بازم احتمال خطا هست واسه همه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آدم ها دوست دارن همه چی تجربه کنن ، مثلا روزه سیزده بدر به کی بگی باید زوری بشینی خونه ، احساس بدی پیدا میکنه ، اگر خودت دوست داری خوب میتونی داشته باشی ، به دوستات بگو یه نفر واست پیدا کنن ، امدی تا سی سالگی خواستگار نداشتی ، اون وقت حسرت میخوری ، عقده میشه واست  

عزیزم ی روز ازدواج میکنی مگه میشه هیچوقت تجربه نکنی اخه این فکرا چیه=)) مطمعنم تا همین الانم کلی خا ...

نه مطمئنم نداشتم طرفای ما هیچکسی نمیره خواستگاری دختر زیر ۲۰ ساله انگار بچه میدونن😂

آره درسته

آدم ها دوست دارن همه چی تجربه کنن ، مثلا روزه سیزده بدر به کی بگی باید زوری بشینی خونه ، احساس بدی پ ...

نمیدونم چرا نه اینکه مذهبی باشما ولی انگار حس خوبی ندارم از اینکه برم تو رابطه و بعد طرف ولم کنه سرخورده بمونم.انگار عمیقا نیاز به یه آدم خوب همیشگی دارم😭

نه مطمئنم نداشتم طرفای ما هیچکسی نمیره خواستگاری دختر زیر ۲۰ ساله انگار بچه میدونن😂  آره درست ...

بهتر 😂اصلا زیر بیست خوب نیس برا ازدواج 

من خودم ۲۰ و که رد کردم حس میکردم خیلی عاقل تر از قبلم 

تکلیفم با زندگیم مشخص شده بود ..

احساساتم ب ثبات رسیده بود ..

۱۸ سالگی ادم خیلی کشش پیدا میکنه اوج هیجاناته ..

فقط وابسته نشه به دید ازدواجم نگاه نکن ، یه دوستی موقت قبل ازدواج

زود وابسته میشم.شاید واسه همینه هیچوقت تصمیم به شروع این روابط نگرفتم.خیلی احساساتی ام ولی همش سرکوب میکنم احساسامو اصلا نمیتونم😔

فقط وابسته نشه به دید ازدواجم نگاه نکن ، یه دوستی موقت قبل ازدواج

میگم هر تجربه عاطفی هست بزاره بعد از کنکور الان الکی حواسش پرت میشه. بعد کنکور.

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
بهتر 😂اصلا زیر بیست خوب نیس برا ازدواج  من خودم ۲۰ و که رد کردم حس میکردم خیلی عاقل تر از قبل ...

😂😂😂

کاش منم عاقل شم‌. عجیبه تو سن ۱۵ سالگی که اوج اثرات بلوغه واسه دخترا من ریلکس بودم الان از درون دارم نابود میشم😐😑

😂😂😂 کاش منم عاقل شم‌. عجیبه تو سن ۱۵ سالگی که اوج اثرات بلوغه واسه دخترا من ریلکس بودم الان از د ...

منم اونطوری بودم 

۱۵ بیشتر اوج احساساته 

ادم حس میکنه بزرگشده در حالی که عقلش بچه اس و تصمیماتش بچگونه تر😂