2821
2789
عنوان

۱۸ سالمه و...

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 42 پست
اگر خاستگاری داری ازدواج کن

خیلی تاثیرگذار بود

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

اگر خاستگاری داری ازدواج کن

ندارم...اصلا کسی جرئت نمیکنه بیاد اینقدر کل عمرم همیشه درگیر درس بودم فکر میکنن خیلی مثبتم و تو باغ نیستم😐 با اینکه تیپ خوبی ام دارم اما نیست که نیست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم. میفهممت. اما یه خواهشی ازت دارم. الان ب این چیزا فکر نکن فقط درستو بخون. روابط و پسرای این روزا انقدر بد شدن ک ارزش اینو نداره از وقت با ارزشت بزنی. کنکور هم ۲ ۳ ماه دیگس فکر کنم. فقط بخون. نمیخوام شبیه مادر بشم نصیحتت کنم اما چون خودم کنکورم رو بخاطر کسی ک فکر میکردم عاشقمه و درگیر این چیزا شدم خراب کردم دلم ب حال کنکوریا توی این شرایط واقعا میسوزه.... پسر مردم شاید ول کنه یهو بره ولی تحصیلاتت و شغلت هیچوقت یه روز صبح پا نمیشه ولت کنه بره. قول میدم بهت پسرا جایی نمیرن... هستن... این چند ماهو درگیر این چیزا نکن ذهنتو عزیزم.🌿❤

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
من ۲۱ سالمه وبهت میگم درگیری هورمونیه و موقع نزدیک به پریودیت این چیزا بیشتر میشه منم تا ۱۸ سالگی ت ...

وای آره نزدیک پریودمه😐 نمیدونستم که.

خداروشکر که الان خوشحالی❤️

رل زدن اینطوریه ک تو یه زندگیو یه تنه تشکیل میدی 

با همه میجنگی همه زندگیو فکر و ذهنت و میزاری اونجا که این عشقه به یه سامونی برسه بعد ی روز بع خودت میای میبینی عه کات کردین =)

بعد یه تنه باید با یه طلاق و یه زندگی به هم خورده کنار بیای..

خیلی سخته ها ...

بعد باید تو کل این طیف طوری رفتار کنی که خانواده و فکو فامیل هیچی نفهمن که هزار تا انگ و حرف پشتت در نیاد ..

میدونی همه یه سری نیاز ها دارن 

کسی برنده اس ک اولویت بندی کنه 

تو الان نیاز ب بغل شدن و دیدن محبت داری و هم‌چنین نیاز ب موفقیت شغلی و تحصیلی ک همه اینا برا تو در آینده ارزش ب حساب میان 

ولی بیا یکم منطقی فک کن  برآورده کردن کدومش فقط بازه زمانی خاصی داره و بعدها فرصتش رو از دست میدی ؟ اون میشه اولویت اولت 

این احساس یع سال بیشتر دوام نمیاره  بعد کم میشه

تا این فکرا اومد توی ذهنت با لگد بندازشون بیرون بگو الان کنکور دارم بعد کنکورم هر چقدر دلم خواست ب این چیزا فکر میکنم. الان اصلا وقت نزار عزیز دلم

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
وای آره نزدیک پریودمه😐 نمیدونستم که. خداروشکر که الان خوشحالی❤️

پس ریلکس باش😅 

وخودتو بدبخت نکن 

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

بازم مشاوره خاستی در خدمتم    

حتما 😅😅😅

عزیزم. میفهممت. اما یه خواهشی ازت دارم. الان ب این چیزا فکر نکن فقط درستو بخون. روابط و پسرای این رو ...

ممنونم از لطفتون❤️ آخه مشکل اینجاست اصلا کسی رو هم بهش حسی ندارم فقط دلم میخواد همین انگار😅