عروس_بهار94 مدیر استارتر عضویت: 1394/03/07 تعداد پست: 1266 عنوان شوهرم... 1281 بازدید | 51 پست سلام دوستانمیخواستم ازتون بپرسم که همسران شما هم تو کار خونه بهتون کمک میکنن یا نه؟؟؟؟چیکار کنم که شوهرم تو کار خونه بهم کمک کنه زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد 1396/03/05 | 21:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عروس_بهار94 مدیر استارتر عضویت: 1394/03/07 تعداد پست: 1266 من 4 روزه سرما خوردگی شدید گرفتم بدن درد و... پسرم هم یه هفتس مریضه که مجبورم همش بهش برسم شوهرم اصلا کمکم نمیکنه خیلی خسته میشم نمیدونم چیکار کنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
نم_باران عضویت: 1396/02/20 تعداد پست: 1715 نچ کمکشو نخواستم فقط خونرو کثیف نکنه من با این وضعم خم و راست نشم ...روشویی هم فین نکنه نمیتونم هر روز هرروز دسشویی بشورم مرسی اه😆😆 منمچشمام قبلنا سگ داشت👀 ولی الان رفته تو اخلاقم😐
haninaz عضویت: 1396/02/15 تعداد پست: 773 خوب بهش بگو..منم وقتی خیلی خسته میشم یخورده از کارهارو میدم به آقام.البته خودش میدونه چه بچه شر و شیطونی داریم.
فرزانه.فا عضویت: 1395/11/20 تعداد پست: 12692 حتما از روز اول خودت بدو بدو رفتی اشپزخونه کار کردی الان بهش بگو مثلا عزیزممیشه واسم چای درست کنی یکمیکم بهش بگو هی کار انجام بده واست اما مستقیمنگو باید تو کار خونه کمکم کنی اگه قبلا گفتی و فایده نداشته
عروس_بهار94 مدیر استارتر عضویت: 1394/03/07 تعداد پست: 1266 ریخت و پاچشون که زیاده میگم حداقل باید شرایط آدمو درک کنن واقعا چیزی نمیشه اگه یه کم کمک هم بکنن زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
فاطمه عضویت: 1396/01/29 تعداد پست: 28982 کمک نکرد نکردفقط بریز به پاش نکنه خودم میکنم فعلا که بچه ندارم ولی بچه دار بشم توقع دارم یه خورده کمکم کن 😊 من مامان شدم🥲
Paris1 عضویت: 1395/10/12 تعداد پست: 42124 به ذاتشون و نوع تربیتشون توسط ننه جوناشون بستگی داره.تنبل باشه همیشه تنبله.بکشیشم کار نمیکنه.من که عین جارو برقی دنبالشم آشغالایی که میریزه جمع میکنم. چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»
عروس_بهار94 مدیر استارتر عضویت: 1394/03/07 تعداد پست: 1266 دو روز پیش گفتم شام تو یخجال داریم یه کم گرمش کن بخوریم گفت من گشنم نیست گفنم من گرسنمه انقدر آب ریخته بود توش غذا رو داغون کرد. زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
عروس_بهار94 مدیر استارتر عضویت: 1394/03/07 تعداد پست: 1266 بچم خیلی شلوغه یعنی صبح تا شب دنبالشم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
عروس_بهار94 مدیر استارتر عضویت: 1394/03/07 تعداد پست: 1266 هنوز خونه نیومده زنگ زده میگه شام چی داریم میگم هیچی میگه باشه پی من بیرون میخورم میام زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
مامان_اسرا عضویت: 1395/12/11 تعداد پست: 2256 راستش آقایون هر جور از اول عادت کنن تا اخر همونه . و تغییرشون سخته . من همسرم کمک میکنه . از اول با هم طی کردیم . هر دو شاغلیم و هر دو باید تو کار خونه سهم داشته باشیم . ولی بازم تو انجام وظایفش گاهی تنبلی میکنه
نم_باران عضویت: 1396/02/20 تعداد پست: 1715 هنوز خونه نیومده زنگ زده میگه شام چی داریم میگم هیچی میگه باشه پی من بیرون میخورم میام 😲😲😲😲 منمچشمام قبلنا سگ داشت👀 ولی الان رفته تو اخلاقم😐