2789
عنوان

رشته حقوق

1 بازدید | 19 پست

اولا بگین میشه با رشته تجربی رفت حقوق دولتی خوند؟

بعد اگه آزاد بخونه آزمون وکالت قبول بشه بنظرتون درآمدش خوب میشه داشت یا نه😶

بنظرتون کلا برای دخترا خوبه وکالت ؟

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم👩🏻🎓📚 شروع کنکوری۱۴۰۵ :۲۷ خرداد ~ شروع کنکوری ۱۴۰۵: ۳۱ مرداد وقتشه نشون بدم چقدر لج بازم💙⚡

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من میگم یه سرچ تو گوگل کنید سرفصل دروسشو ببینید. این رشته خیلی کتابهای عربی داره. رشته سختیه. تازه وقتی تموم میشه کلی باید بخونب تا آزمونشو قبول بشی. چرا رشته به این سخای رو انتخاب کردی؟

دانشگاه تهران و علامه اینا بخونی بیکار نمیمونیولی حقوق آزاد اشباع شده متاسفانه

فرقی نداره و دانشگاهی بخونی الان کسی بخواد وکیل بگیره نمیگه کدوم دانشگاه خوندی سطح سوادشو بررسی میکنه عزیزم

بصدت اشباع شده اشباع اشباع

عه شمایی 😍⚡🌱

شما که آرزو منی تو تاپیک ها بیوت میبینم ذوق میکنم 😁

هدفم پیراپزشکی و فرهنگیان هست نشد دیگه مجبورم برم دانشگاه 😪

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم👩🏻🎓📚 شروع کنکوری۱۴۰۵ :۲۷ خرداد ~ شروع کنکوری ۱۴۰۵: ۳۱ مرداد وقتشه نشون بدم چقدر لج بازم💙⚡

فرقی نداره و دانشگاهی بخونی الان کسی بخواد وکیل بگیره نمیگه کدوم دانشگاه خوندی سطح سوادشو بررسی میکن ...

خب الان بنظرت سطح سواد دانشگاه تهران بهتره یا آزاد دوقوز آباد؟😂

حرفای عجیب میزنیدا

-

حقوق شناوره ولی نمیدونم با تجربی میشه دولتی رفت یا نه.وکالت اگه پشتوانه ای کسی داری بیا وگرنه اشباع ...

پشتوانه یعنی آشنا منظورته؟ آشنا ندارم ولی پول دارم

فرقی نداره و دانشگاهی بخونی الان کسی بخواد وکیل بگیره نمیگه کدوم دانشگاه خوندی سطح سوادشو بررسی میکن ...

درسته ولی سطح اموزش دولتی خیلی بالاتره و خارج از ازمون فرصت های شغلی بیشتری پیش روشون هست مثلا چن مدت پیش تو شهرما از رشته حقوق واسه بانک نیرو میخواستن درج شده بود که حتما از دانشگاه دولتی باشن

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

شغل های بهتری تو خود رشته تجربی هست

میدونم مثلاً پیراپزشکی ها ولی اگه بیارم