2777
2789
عنوان

شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 51 پست

ما از اول همه ی مسیولیت ها و کارهای بیرون و توی خونه رو تقسیم کردیم به طور مساوی  بعد از بچه هم مسیولیت بچه کاملا تقسیم شد

اسمش روش هست دیگه زندگی مشترک یعنی کار و زحمت مشترک لذتشم مشترک  

حال متکلم از کلامش پیداست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همسر من سالای اول اصلااااااا کمک نمیکرد ابدا میگفت به من مربوط نیست کار بیرون ماله منه کار خونه ماله تو مگه چیکار میکنین خونه صبح میرم تمیزه شبم همونه زنا همش پای تلویزیون ولو هستن کار ندارن جاش میگفت مادرم چقدر تمیزه مدام به کاره اله بله درستش کردم

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
همسر من هم تقریبا  مثل مال شما ها بود و کار اضافه میکرد  اما الان ۹۰ درصد  شده اونی که باید باشه . باید وقت و انرژی بزارید  و بعد نتیجه اش رو ببینید

شالیزار جون چند سال از ازدواجت میگذره که الان بهتر شده ؟ من بازم امتحان میکنم این روش ها رو... ولی واقعا اعصاب فولادین میخاد تا درست بشن. 

دلم میخواست تا عید مامان بشم ولی نشد... دلم بی بی چک مثبت میخاد....ازمایش مثبت...خرید سیسمونی....تیکر بارداری ...نمیدونم کی انتظار تموم میشه 

اول اینکه دو سه بار مهمونی که داشتم(من خودمو برای مهمونیام هلاک میکنم چند جور غذا دسر خونرم خونه تکونی میکنم چون خانوادش همه جارو سرک میکشن ایراد درارن)

روز قبل مهمونی کنسل کردم میدونم کار بدیه ولی بهش گفتم نمیتونم هنوز کلی کار مونده هنوز غذاها مونده خودت زنگ بزن بگو نیان خیلی خجالت کشید که بگه کار واجب پیش اومده از دفعات بعد برای مهمونیا پا به پام بدو بدو میکرد تمیز میکرد جارو میزد تی میکشید منم تشکر پشت تشکر که وااااای چقدر عالی جارو زدی وااای چه کردی حالا جارو میزنه بعدش انگار نه انگارا روفرش پر اشغال

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

خانومها گاهی خونتون رو تمیز نکنید , چون چشم همسرتون عادت کرده که خونه رو همیشه تمیز ببینه فکر میکنه که همیشه همینطوره و شماها هیچ کاری نمیکنید ,  اما اگر گاهی خونتون ریخت و پاش باشه و یا حتی خودتون گاهی نامرتب باشید میفهمه که برای همین این کارها وقت صرف میشه و  خانوم فقط کارش خوردن و خوابیدن نیست

به نظر من مردها از قصد اینجوری کار مینن که دیگه بهشون کار نگیم

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد

منم دلم پره هیچ کاری نمیکنه هیچ بریز بپاش هم داره همش هم میگه من سر کار بودم خسته هستم یا مگه چقدر کار هست منم الان بابت این موضوع قهر هستم هر چی هم مثلا میگم فلانی تو کار خونه کمک میکنه یا میگه بیکاره یا میگه زنش شاغله یا یه جواب دیگه خیلی عصبانی هستم خیلی تا قبل از بارداریم همه کارا با خودم بود الان نمیتونم 

مثل ساحل آرام باش تا دیگران مثل دریا بی قرارت باشند.
خانومها گاهی خونتون رو تمیز نکنید , چون چشم همسرتون عادت کرده که خونه رو همیشه تمیز ببینه فکر میکنه که همیشه همینطوره و شماها هیچ کاری نمیکنید ,  اما اگر گاهی خونتون ریخت و پاش باشه و یا حتی خودتون گاهی نامرتب باشید میفهمه که برای همین این کارها وقت صرف میشه و  خانوم فقط کارش خوردن و خوابیدن نیست

دقیقا

چند روز پیش شوهرم میگفت تو که ماهی یه بار خونه رو تمیز میکنی مگه چیکار میکنی دو روز به خونه دست نزدم گفت نمیخوای خونه رو تمیز کنی گفتم چند روز پیش تمیز کردم تا یه ماه هنوز خیلی مونده

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
شالیزار جون چند سال از ازدواجت میگذره که الان بهتر شده ؟ من بازم امتحان میکنم این روش ها رو... ولی واقعا اعصاب فولادین میخاد تا درست بشن.

۱۶ ساله که  ازدواج کردم و الان سالهاست که همسرم از نظر کمک  دلخواهم شده , تازه هنوز هم گاهی کلاس  فوق برنامه براش میزارم که کارهائی جدید هم انجام بده .

یکم که گذشت و عادت کرد به کمک برای مهمونی با راهنمایی دوستم

روزا قشنگ استراحت میکنم تکرار سریالامو میبینم بچمم ازادانه ریخت و پاش میکنه از نیم ساعت به اومدنش پا میشم بدو بدو اول شام بعد جمع و جور و.. حالا میاد میبینه من عرق کردم دست به جارو پشتش تی میکشم دسمال کشی بعد شام بیارم ظرف بشورم و... همشم میگم خب بچست میریزه کل روزو به کارم تا 11 شب پشت هم جلوش کار میکنم اوایل بی خیال بود کم کم یاد گرفت کمک کنه میاد یک چایی میخوره پامیشه کمک میکنه منم سریال و  .. تعطیل که مثلا اصلا وقت ندارم پشت همم از خوب کارکردنش تشکر میکنم و یادشم میدم

حسابی دست به کار شده

حیم به بچه میگه خودت کاراتو بکن مامان اذیت میشه

من که خیلی کار ازش نمیخوام هرازگاهی میگم لباسارو پهن کن یا لباساتو وسط خونه ولو نکن اصلا درست نشد

موقع بارداریم جارو میکشید...گهگاه ظرف میشست....گاهی دسشویی رو تمیز میکرد....غذارو حاضری میگرفت....از این خورده ریزا انجام میداد...‌الانم تو کارای نی نی کمک میکنه‌...شامم حاضری میگیره بیشتر اوقات....البته بیچاره کار خودش زیاده....۶ صبح میره تا ۷ غروب

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
یکم که گذشت و عادت کرد به کمک برای مهمونی با راهنمایی دوستمروزا قشنگ استراحت میکنم تکرار سریالامو میبینم بچمم ازادانه ریخت و پاش میکنه از نیم ساعت به اومدنش پا میشم بدو بدو اول شام بعد جمع و جور و.. حالا میاد میبینه من عرق کردم دست به جارو پشتش تی میکشم دسمال کشی بعد شام بیارم ظرف بشورم و... همشم میگم خب بچست میریزه کل روزو به کارم تا 11 شب پشت هم جلوش کار میکنم اوایل بی خیال بود کم کم یاد گرفت کمک کنه میاد یک چایی میخوره پامیشه کمک میکنه منم سریال و  .. تعطیل که مثلا اصلا وقت ندارم پشت همم از خوب کارکردنش تشکر میکنم و یادشم میدمحسابی دست به کار شدهحیم به بچه میگه خودت کاراتو بکن مامان اذیت میشه

خوش به حالت

تو دوران حاملگی کفتم اصلا نمی تونم جاروبرقی بکشم زیر دلم خیلی درد میگرفت تو فقط جاروبرقی بکش

آشغال تا سرمون میرسید جارو نمیکرد جارو رومیاوردم وسط پذیرایی میگفت یه جارو بزن دو روز وسط پذیرایی بود روز سوم من گریه میکردم خونه جارو میشد