2777
2789
عنوان

شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 51 پست
کمک نکرد نکردفقط بریز به پاش نکنه خودم میکنم فعلا که بچه ندارم ولی بچه دار بشم توقع دارم یه خورده کمکم کن 😊

اگر انتظار  داری که بعد از بچه  دار شدن کمکت کنه از الان باید  شروع کنی و ازش کمک بخواهی تا عادت کنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزيزم تو نبايد كاري كني 

در واقع خانوادش بايد كاري ميكردن 

بخصوص مادرش بايد بهش ميگفت 

اما حالا كه نگفتن 

ميتوني مستقيم ازش بخواي 

بهش بگو مريضم و خسته و نميتونم از پس اين همه كار بر بيام لطفا كمك كن و بچه رو مراقبت كن 

ممكنه با مراقبتهاي من بچه مريض بشه و از من بيماري بهش منتقل بشه 

هنوز خونه نیومده زنگ زده میگه شام چی داریم میگم هیچی میگه باشه پی من بیرون میخورم میام

شوهرمنم دقیقا همینه

(یازده سال درانتظارتوام دخترگلم پسرخوشگلم )😘😍آه ازدستت نی نی سایت ۳ساله هی میخام وارد آکانتم بشم نمیشه اخطارمیده.ولی مرسی که شد بالاخره😂

وای همین که بشینن یه گوشه کمکه.... 

چای دم کنه گاز کثیف میشه... چای خشک میریزه کف اشپزخونه. 

غذا درست کنه اشپزخونه زلزله میشه.  سه برابر کالری دریافتی اون غذا شوهر پز رو باید مصرف کنی و بشور و بساب کنی

جابجایی و مرتب کردن هم که همه چی مچاله میشه تو کشوها..   

من که از کت و کول میفتم ولی کمک نمیخام چون چند برابر کار درست میشه برام

دلم میخواست تا عید مامان بشم ولی نشد... دلم بی بی چک مثبت میخاد....ازمایش مثبت...خرید سیسمونی....تیکر بارداری ...نمیدونم کی انتظار تموم میشه 

از  اول هر طور بار آوردید همون طور عمل میکنند . دلتون نسوزه که نه گناه داره , اگر تا دیر وقت سر کار نیستن ازشون کمک بخواهید از همون  اول عروسی که نازتون خریدار داره اقدام کند  وگرنه  اگر عادت کنند که کار نکنند دیگه بعد از بچه در شدن که احتیاج بکمک دارد کمکتون نمیکنند  مگر اینکه خیلی estesnaiee باشند

از  اول هر طور بار آوردید همون طور عمل میکنند . دلتون نسوزه که نه گناه داره , اگر تا دیر وقت سر کار نیستن ازشون کمک بخواهید از همون  اول عروسی که نازتون خریدار داره اقدام کند  وگرنه  اگر عادت کنند که کار نکنند دیگه بعد از بچه در شدن که احتیاج بکمک دارد کمکتون نمیکنند  مگر اینکه خیلی estesnaiee باشند

شالیزار جون ممنون از راهنمایت عزیزم 

ولی فقط تو کف کلمه اخر انگلیسی هستم یعنی چی😃😃😆🤔

من مامان شدم🥲
وای همین که بشینن یه گوشه کمکه.... چای دم کنه گاز کثیف میشه... چای خشک میریزه کف اشپزخونه. غذا درست کنه اشپزخونه زلزله میشه.  سه برابر کالری دریافتی اون غذا شوهر پز رو باید مصرف کنی و بشور و بساب کنیجابجایی و مرتب کردن هم که همه چی مچاله میشه تو کشوها..   من که از کت و کول میفتم ولی کمک نمیخام چون چند برابر کار درست میشه برام

دقیقا همینه بهش بگو برو چای بریز بیار وای انگار اشپزخونرو ترکونده دره تمام کابینتارو باز میزاره یه قندون پیدا کن  رو کابینتا چای میریزه 

منم بهش میگم برو بشین دستت درد نکن خودم میارم 😄😄😩😩😩

من مامان شدم🥲

اشتباهتون همین جاست که میگید اگر کار کنه بیشتر ریخت و پاش میکنه و باید دوباره تمیز کاری کنم . اشکال نداره بزارید بریزند و شما پشت سر برید  تمیز کنید , این کار چند  تا حسن داره

اول از  اینکه یاد میگیرند که کمک کنند و احساس مسولیت پیدا میکنند

دوم کم کم دستشون میاد که تمیزتر کار کنند و ریخت و پاش نکنند اون هم البته با تذکر و خنده میشه بهشون گفت که کجای کار اشکال داره و یا مثل با گفتن این جمله که عزیزم  اگر این کار رو اینجوری بکنی خیلی بهتره

سوم میفهمند که کار خونه چقدر سخته و این خونه که همیشه مرتب و تمیز میبیند همیشه این طور نیست و کلی خانوم خونه زحمت کشیده و میکشه تا به این شکل بمونه

دقیقا همینه بهش بگو برو چای بریز بیار وای انگار اشپزخونرو ترکونده دره تمام کابینتارو باز میزاره یه قندون پیدا کن  رو کابینتا چای میریزه منم بهش میگم برو بشین دستت درد نکن خودم میارم 😄😄😩😩😩

وقتی گفتی در کابیتنت ها داغ دلم تازه شد.... من صبح ها تا نیم ساعت بعد از بیدار شدن فقط در میبندم... در کمد,  در دستشویی,  در خمیردندون,  در کیف,  در کابینت,  در جاکفشی.... بخدا همه درها رو باز میذاره. گاهی وقت ها که خیلی تمیز کاری کردم و خسته ام بهش میگم تکون نخور هر چی خواستی بگو بیارم   

دلم میخواست تا عید مامان بشم ولی نشد... دلم بی بی چک مثبت میخاد....ازمایش مثبت...خرید سیسمونی....تیکر بارداری ...نمیدونم کی انتظار تموم میشه 
شالیزار جون ممنون از راهنمایت عزیزم ولی فقط تو کف کلمه اخر انگلیسی هستم یعنی چی😃😃😆🤔

هر کار میکردم کلمه استثنایی رو نمیتونستم بنویسم . گاهی گوگل ترجمه یاری نمیکنه

وقتی گفتی در کابیتنت ها داغ دلم تازه شد.... من صبح ها تا نیم ساعت بعد از بیدار شدن فقط در میبندم... در کمد,  در دستشویی,  در خمیردندون,  در کیف,  در کابینت,  در جاکفشی.... بخدا همه درها رو باز میذاره. گاهی وقت ها که خیلی تمیز کاری کردم و خسته ام بهش میگم تکون نخور هر چی خواستی بگو بیارم

وای چقد خندیدم 😂😂😂😂 همون تکون نخور خوب اومدی والا 

کارشون نخاستیم کار برامون درست نکن دستشون درد نکن😂😩😂😩

من مامان شدم🥲
اشتباهتون همین جاست که میگید اگر کار کنه بیشتر ریخت و پاش میکنه و باید دوباره تمیز کاری کنم . اشکال نداره بزارید بریزند و شما پشت سر برید  تمیز کنید , این کار چند  تا حسن دارهاول از  اینکه یاد میگیرند که کمک کنند و احساس مسولیت پیدا میکننددوم کم کم دستشون میاد که تمیزتر کار کنند و ریخت و پاش نکنند اون هم البته با تذکر و خنده میشه بهشون گفت که کجای کار اشکال داره و یا مثل با گفتن این جمله که عزیزم  اگر این کار رو اینجوری بکنی خیلی بهترهسوم میفهمند که کار خونه چقدر سخته و این خونه که همیشه مرتب و تمیز میبیند همیشه این طور نیست و کلی خانوم خونه زحمت کشیده و میکشه تا به این شکل بمونه

نه شالیزار جون فکر کردی این راه ها رو امتحان نکردیم.... تفاوتی نمیکنه کسی که سی سال خونه پدریش کسی بهش نگفته... حداقل با این روش سی سال زمان میخاد که یکم فرق کنه.  من بارها و بارها گفتم کارها رو انحام بده همه جا منفجر شده... مهمون سرزده هم رسیده... حالا کل بیست و چهار ساعت جون میکنم خونم دسته گل باشه اینحوری ابروریزی میشه