2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منکه عاشق خوابگاهم ، کلاسم نداشتم ولی دو سه روز زودتر اومدم ، زنده باد خوابگاه 😍😍😍😍😍

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین

من خوابگاه دبیرستان بودم خیلی بده 🥲

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

وای منکه عاشق خوابگاهم ، کلاسم نداشتم ولی دو سه روز زودتر اومدم ، زنده باد خوابگاه 😍😍😍😍😍

وای نه خوابگاه ما خیلی وحشتناکه مخصوصا اتاق ما همشون بی ادب و بی فرهنگ حالا دلخوشیم اینه خیلی هاشون نیستن از ۲۳ ام برمیگردن

آره خیلی بده

منم تو محیط مدرسه اذیت میشم امروز رفتم باز با یه نفر بحث کردم😔💔 

،،،،حتما بخون،،،،،خوشحال میشم تاپیک هایی که مربوط به مدرسه هست تو پروفایلم رو گزارش بزنید لایکشون 
آدم ناحسابی همه جا هست

کلن حالم از اونجا بهم میخوره جهنمه جهنم تمش باید منتظر این باشم یکی بهم بی احترامی بکنه من دعوا بگیرم

اونم دعوا به احتمال زیاد فیزیکی چون این مدرسه ای که من هستم جنگله

،،،،حتما بخون،،،،،خوشحال میشم تاپیک هایی که مربوط به مدرسه هست تو پروفایلم رو گزارش بزنید لایکشون