2777
2789
عنوان

سوال

272 بازدید | 44 پست

؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

اینکه درمورد کراشتون با دوستتون حرف بزنید 

ممکن مشکل ساز باشه ؟

البته اگه کم سن باشین؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بفرما

نوشتم سوالم 

بله  و از بی جنبگی اطرافیان و تفاوت طرز فکر دیگران با ما حاصل میشه این مشکل

نه مثلا ممکنه چه اتفاقایی بیوفته ؟

کراش معنیش میشه علاقه به کسی 

بله .

من دختر خالم اومد گفت رو کراش من کراشع حالا من مهربونم کاری ندارم یکی دیگه بود دخل شو می‌آورد حتی اینجام گفتم گفتن زنده نزارش ولی خب دختر خاله ام مهربونه ب کراشم میاد🥺❤️

تفریح پسرها شده زمین زدن دخترا دخترا هم تفریحشن شده در اختیار دادنشون به پسرا

نه  

کراش یعنی علاقه نه اینکه دوستی 

استغفرالله 

اینکه درمورد کراشتون با دوستتون حرف بزنید  ممکن مشکل ساز باشه ؟ البته اگه کم سن باشین؟

بنظرم بله 

لزومی ندارد که وقتی با کسی دوست میشی بری‌به دوستات هم بگی ....

بزار تو دلت بمونه ....

گاهی بعضی از دوستان حسودی میکنند 

بعد برای آدم مانع ایجاد میکنند...

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)
بله . من دختر خالم اومد گفت رو کراش من کراشع حالا من مهربونم کاری ندارم یکی دیگه بود دخل شو می‌آورد ...

نه منظورم آینده هس ممکنه پشت سرم حرف درست شه 

آخه به مسخره و شوخی چند بار گفتم 

میگم نکنه در آینده مثلا ده سال دیگه 

مشکل بشه