2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928481 بازدید | 42808 پست
سلام وای بچه ها برام دعاکنین شنبه برم ازمایشم بتام رفته باشه بالا من هنوز پریود نشدم. دیشب خواب دید ...

سلام منم هنو پریود نشدم ۱۶ روزه آمپول زدم. ولی چون ۱۱ روز آزمایش بتام ۱ بود حامله فک نکنم باشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بی بی چک نزاشتی اصلا؟

سلام عزیزم خوبی من اون ماها باردار نشدم تا اینکه ۵روز پیش رفتم عکس رنگی انجام دادم خداروشکر سالم بودم و لولهام باز بودن ازمایش اسپرم شوهرمم سالمه و قراره یکشنبه سنو بدم هرماه سنوهام خوبه و یک یا دوتا تخمک خوب با سایز ۱۸دارم ولی نمیشه قراره بعد سنو ای یو ای کنم 

سلام منم هنو پریود نشدم ۱۶ روزه آمپول زدم. ولی چون ۱۱ روز آزمایش بتام ۱ بود حامله فک نکنم باشم.

من امروز ۲۷ روزه از امپولم میگذره .۱۳ روزه عقب انداختم 

درد سینه ک ندارم اصلا ولی سرسینم حساس شده و بزرگر ترشده حس میکنم تیره ترم شده

من امروز ۲۷ روزه از امپولم میگذره .۱۳ روزه عقب انداختم  درد سینه ک ندارم اصلا ولی سرسینم حساس ...

حالا چه عجله ای داری اکرم جون.صبرکن چن روز دیگه بازم آز بده ان شاالله که مامان شدی.توکلت بخدا باشه.ولی میدونم خیلی سخته این روزا اصلا نمیگذره

سلام عزیزم خوبی من اون ماها باردار نشدم تا اینکه ۵روز پیش رفتم عکس رنگی انجام دادم خداروشکر سالم بود ...

به سلامتی ان شاالله .موفق بشی.من خیلی وقته توفکرشم ولی چن بار قرار شد بریم که توی روز ۱۴ سیکلم دکتر نبوددیگه بیخیالش شدم.شما انجام بده ان شاالله به زودی مامان بشی.

سلام عزیزم خوبی.خب بیبی نزدی امروز؟۱۸ روز که شد برو آز بتا ان شاالله مثبته .بیا کمی شاد بشیم این ماه مامان نداشتیم..

چند روز بعد از امپول اچ سی جی بی بی چک جواب میدە ؟؟ من دیروز بی بی چک گذاشتم منفی بود ، 14 روز از ام ...

صبر کنی تا موعدت بگذره بهتره.چون نتیجه درستی میده اونزمان.ازامپول که میگن ۱۴ بگذره.ولی من الان که پریود شدم رفتم دارو بگیرم واسه این ماه.گفتش که باید به تایم پریودت توجه کنی.بزارید عقب بندازید اون موقع تست بدید که دقیقتره.

دیروز داشتم تو تایپیک مرکزناباروری میگشتم وکامنتا رو میخوندم یه نفر امضا زیر پستش خیلی قشنگ بود یادد ...

وای چقدر بااحساس بوده .خدا کمکش کنه نی نی بهش بده بزودی.به هممون بده  الهی آمین

منم امروز روز 9 بعده امپولمه اصن این ماه هیچ علائمی نداشتم نه دردی نه هیچی سینه هامم که اصلااااا همش ...

سلام خوبی.تو روخدا اصلا درگیر علایم نشو.بهش فکر نکن.ان شاالله یه هفته دیگه بیایی و خبر بدی مامان شدی.خدا بزرگه.منم رفتم دکتر لترزول و امپول اچ سی جی اینا داد بازم.ان شاالله این ماه مامانم.به یاری خدا

میگم ولی خودمونیما‌.چقدر امپول بزنیم هورمونای بدنمون بهم میریزه منکه موهای زاید دراوردم زیر چونه ام.شکمم بزرگ میشه .فک کنم بخاطر امپولاست 

سلام خانما منم از امپولم ۱۵ روز میگذره میخوام شنبه که میشه ۱۷ روز بعد امپولم بی بی چک بزارم برام دعا ...

سلام عزیزم.ان شاالله مامان شدی.ایندفعه باتوکل بخدا بغلش میگیری.افکار منفی تعطیل.همش مثبت فکر کن.منم یه سقط داشتم الان یکسال میگذره فعلا درتلاشم ببینم خدا کی قسمتم میکنه این دفعه بیاد تودلمو سالم بغلش بگیرم.ناامید نمیشم ازرحمت خدا

اي واااي چقد بد😓😓منم همش ميترسم.. ايشالله همين ماه جاش پر ميشه برات🤗

سلام خوبی.نترس گلم اصلا به این چیزا فک نکنیا .انرژی منفی و افکار مزاحمو ازخودت دور کن.

حالا این بنده خدا قسمتش اینجوری بوده .ان شاالله خدا زودتر عوضشو بهش میده شک نکن.

سلام عزیزم خوبی من اون ماها باردار نشدم تا اینکه ۵روز پیش رفتم عکس رنگی انجام دادم خداروشکر سالم بود ...

سلام عزیزم خداروشکرمشکلی نداشتی،خیلی هابعدعکس رنگی باردارشدن شماهم ان شاالله همین ماه نتیجه میگیرید،آی یوآی هم درصوبارداریتومیبره بالادعامیکنم نتیجه بگیریی عزیزم

آیهانم مردکوچیک زندگیمه🧿
سلام خوبی.نترس گلم اصلا به این چیزا فک نکنیا .انرژی منفی و افکار مزاحمو ازخودت دور کن. حالا این بند ...

ممنون گلم سعي ميكنم🌹🌹🌹ولي نگراني اجتناب ناپذيره😓

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜