2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928481 بازدید | 42808 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنبلی تخمدان داشتم ماه دوم بود که قرص خوردم و آمپول hcgزدم انشالله همه شما بزودی بیاین خبر بارداری ن ...

مبارکت باش عزیزم،علائمی ام داشتی،چندم سیکلت بی بی زدیی؟

آیهانم مردکوچیک زندگیمه🧿
تنبلی تخمدان داشتم ماه دوم بود که قرص خوردم و آمپول hcgزدم انشالله همه شما بزودی بیاین خبر بارداری ن ...

سلام عزیزم خیلی مبهرکت باشه واسه منم دعا کن انشاالله بزودی نتیجه بگیرم میشه بگی چه علاعمی داشتی من این ماه رفتم سنو گرافی یک تخمک باسایز ۱۹داشتم و بعدش امپول hcjزدم و رفتم تو رابطه باید امروز پریود میشدم که ۲۳ولی خبری نیست و هیچ علاعمی هم ندارم امیدوارم باردار باشم و اگرم نیستم زودتر پریود بشم شماعلاعمتون چی بود؟؟؟

سلام عزیزم خیلی مبهرکت باشه واسه منم دعا کن انشاالله بزودی نتیجه بگیرم میشه بگی چه علاعمی داشتی من ا ...

راستش اینجوری شد من دوره های 30 تا 34 روزه ماه قبل که آمپول زدم درست 14 روز بعد از آمپول لکه بینی شروع شد ولی سه روز لکه بینی داشتم من ترسیدم باردار باشم یه دونه شیاف گذاشتم ولی بعد قطعش کردم که خونریزیم کلا دو روز بود از همون روز خونریزی حساب کردم و قرص خوردم ولی قبل از اینکه زمان آمپول بشه تمام علائم تخمک گذاری را داشتم همون موقع هم رابطه داشتم بعدش که روز 14 آمپول زدم اصلا تا سه روز جور نشد رابطه داشته باشم فکر نمیکردم این ماه حامله بشم احتمالا قبل از اینکه آمپول بزنم تخمکها آزاد شده بود. الان هم هنوز به غیر از پریود نشدن علائم دیگه ای ندارم فقط خیار شور میخوام یخورده هم استرس دارم که ویار ندارم می ترسم پوچ باشه چون پارسال که حامله شدم و پوچ بود اصلا ویار نداشتم 

البته من یه دختر 7 ساله دارم سر اون ویار داشتم ولی سقط پارسالم ویار نداشتم از اول هم لکه بینی داشتم، این یکی نه ویار دارم نه لکه بینی برام دعا کنید بمونه خیلی امید بستم هم خودم هم خانواده مخصوصا دخترم

از روزی که فهمیدم باردارم مرتب دارم برای کسایی که بچه میخوان دعا می کنم یه چندتایی هم ما تو فامیل داریم که نزدیک 11 ساله بچه ندارن برای اونها هم دعا کنید ختم سوره نمل هم بزارید خیلی مجربه

منم ماه دومه hcgزدم سه روزه زدم.اگه این ماه نشه ماه بعدقراره سینال اف بزنم😔آزمایش شوهرمم خوب نیس.برای منم دعاکنین

خوشبختی یعنی وجود دخترم روشنا😍روشنایی زندگیمون    تیکر یکسالگی پرنسس مامان😍😍😍
راستش اینجوری شد من دوره های 30 تا 34 روزه ماه قبل که آمپول زدم درست 14 روز بعد از آمپول لکه بینی شر ...

عزیزم به این چیزافکرنکن چون فقط استرس میگیریی هنوزواسه ویاروعلائم زوده

آیهانم مردکوچیک زندگیمه🧿
سلام عزیزم هنوز نه گزاشتم چندروز ریگهم بگذره اگر نشدم بعد

عزیزم آمپولhcgکه میزنی پریودت سرموعدت میشه وقتی امروزنشدیی به احتمال بارداریی بی بی بزن،خوبه میتونی تحمل کنی وبی بی نزنی

آیهانم مردکوچیک زندگیمه🧿