سلام دوستان،من جمعه دو هفته پیش آمپول اچ سی جی زدم،روز ۱۲ و ۱۳ بعد از زدن آمپول بی بی گذاشتم و مثبت شد،امروز روز ۱۴ ام میشه که از آمپولم میگذره و بی بیم پررنگ تر شده،به نظرتون مثبته کاذبه؟؟ الان آزمایش خون میتونه نشون بده یا زوده؟
سلام عزیزم اره بندر میشینم من پیش مریم عزیزی میرم اره من الان فرارکردم اومدم مسافرت
مریم عزیزی دکتر خیلی خوبیه خواهر شوهرم زنداییم پیش ایشون باردار شدن یکی از اقوامم پیش ایشون ای کرد همون ماه باردار شد منم دکتر میثا نقدی پور میرم واسه بارداری اولم پیش دکتر ماندانا سعادت رفتم که سریع همون ماه باردار شدم ولی میگن رفته شیراز؟واقعا دکتر خوبی بود سعادت کاش بود
سلام عزیزم خوبی شما.همه همچنان درحال تلاشند امیدوارم که به بار بشینه.ان شاالله.😍خودت درچه حالی
آره عزیزم برا مایی که شوهرامون مشکل دارن فقط چاره کارصبره کاردیگه نمیشه کرد...دکترم به من گفت وضعیت شوهرت اونقدم بد نیس ولی هرماه فقط20درصد شانس باروری هست گفت باید صبربکنین ماهم کمکتون میکنیم
خدایاشکرت که جوابه صبرمو دادی...فندوقمو به خودت سپردم سالم برسونش به دستم
دیروز داشتم تو تایپیک مرکزناباروری میگشتم وکامنتا رو میخوندم یه نفر امضا زیر پستش خیلی قشنگ بود یادداشتش کردم تو دفترم...متنش این بود:فرزندم تویادربطن من...یادرلوله آزمایشگاه..یا درگوشه دنج یک پرورشگاه منتظرمنی تامن تورا تنگ درآغوش بگیرم پس تاآن روز تورا وپدرمهربانت وخودم را به خدای خوبیها میسپارم
خدایاشکرت که جوابه صبرمو دادی...فندوقمو به خودت سپردم سالم برسونش به دستم
سلام خانما منم از امپولم ۱۵ روز میگذره میخوام شنبه که میشه ۱۷ روز بعد امپولم بی بی چک بزارم برام دعا کنید مثبت شه من یه زایمان زود رس داشتم که بچم نموند و چند ماه پیشم دوباره یه سقط داشتم