2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928481 بازدید | 42808 پست
سلام عزیزم اره بندر میشینم من پیش مریم عزیزی میرم اره من الان فرارکردم اومدم مسافرت

مریم عزیزی دکتر خیلی خوبیه خواهر شوهرم زنداییم  پیش ایشون باردار شدن یکی از اقوامم پیش ایشون ای کرد همون ماه باردار شد منم دکتر میثا نقدی پور میرم واسه بارداری اولم پیش دکتر ماندانا سعادت رفتم که سریع همون ماه باردار شدم ولی میگن رفته شیراز؟واقعا دکتر خوبی بود سعادت کاش بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مریم عزیزی دکتر خیلی خوبیه خواهر شوهرم زنداییم  پیش ایشون باردار شدن یکی از اقوامم پیش ایشون ای ...

میخوام دکترموعوض کنم برم علوی

خدایاشکرت😍😍حضرت فاطمه ممنون بابت عیدی قشنگ🤰🏼🤰🏼🤰🏼
سلام عزیزم خوبی شما.همه همچنان درحال تلاشند امیدوارم که به بار بشینه.ان شاالله.😍خودت درچه حالی

آره عزیزم برا مایی که شوهرامون مشکل دارن فقط چاره کارصبره کاردیگه نمیشه کرد...دکترم به من گفت وضعیت شوهرت اونقدم بد نیس ولی هرماه فقط20درصد شانس باروری هست گفت باید صبربکنین ماهم کمکتون میکنیم

خدایاشکرت که جوابه صبرمو دادی...فندوقمو به خودت سپردم سالم برسونش به دستم

دیروز داشتم تو تایپیک مرکزناباروری میگشتم وکامنتا رو میخوندم یه نفر امضا زیر پستش خیلی قشنگ بود یادداشتش کردم تو دفترم...متنش این بود:فرزندم تویادربطن من...یادرلوله آزمایشگاه..یا درگوشه دنج یک پرورشگاه منتظرمنی تامن تورا تنگ درآغوش بگیرم پس تاآن روز تورا وپدرمهربانت وخودم را به خدای خوبیها میسپارم

منم امروز روز 9 بعده امپولمه اصن این ماه هیچ علائمی نداشتم نه دردی نه هیچی سینه هامم که اصلااااا همش میگم نکنه اصلا تخمک آزاد نشده باشه

سلام خانما منم از امپولم ۱۵ روز میگذره میخوام شنبه که میشه ۱۷ روز بعد امپولم بی بی چک بزارم برام دعا کنید مثبت شه من یه زایمان زود رس داشتم که بچم نموند و چند ماه پیشم دوباره یه سقط داشتم 

کاش  ما واسه به دنیا اومدنمون حق انتخاب داشتیم ...
سلام خانما منم از امپولم ۱۵ روز میگذره میخوام شنبه که میشه ۱۷ روز بعد امپولم بی بی چک بزارم برام دعا ...

بذار عزيزم ايشاللع مثبته و پررنگ نشون ميده ديگه الان..چرا زايمان زودرس داشتين؟

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜
منم امروز روز 9 بعده امپولمه اصن این ماه هیچ علائمی نداشتم نه دردی نه هیچی سینه هامم که اصلااااا همش ...

انشالله كه مثبته

منم تا روز موعدم هيچ علايمي نداشتم برعكس ماهاي قبلش كه درد سينه داشتم

بذار عزيزم ايشاللع مثبته و پررنگ نشون ميده ديگه الان..چرا زايمان زودرس داشتين؟

نمیدونم دلیلش مشخص نشد فقط تو هفته ی ۲۲ یه دفعه کیسه ابم پاره شد

کاش  ما واسه به دنیا اومدنمون حق انتخاب داشتیم ...
نمیدونم دلیلش مشخص نشد فقط تو هفته ی ۲۲ یه دفعه کیسه ابم پاره شد

اي واااي چقد بد😓😓منم همش ميترسم..

ايشالله همين ماه جاش پر ميشه برات🤗