سلام دوستان،من جمعه دو هفته پیش آمپول اچ سی جی زدم،روز ۱۲ و ۱۳ بعد از زدن آمپول بی بی گذاشتم و مثبت شد،امروز روز ۱۴ ام میشه که از آمپولم میگذره و بی بیم پررنگ تر شده،به نظرتون مثبته کاذبه؟؟ الان آزمایش خون میتونه نشون بده یا زوده؟
وای دختر چه حوصله ای داریا.قائدتا باید روز به روز کمرنگتر بشه.ولی به روز ۱۴ اینا که رسید اگه باردار ...
حداقل میخام بدونم کی اثر امپول میره بعدش هاله انداخت ذوق مرگ بشم 😁 ۵روزه امپول زدم اخرین بی بی مال صبحه یکیشم نزدیک شب زدم منفی بود یعنی اثرش رفته کلن تو پنج روز
چند روزه امپول زدی ؟ من جمعه زدم اولی رو شنبه گزاشتم دومی رو دوشنبه سومی سه شنبه یکیشم همون سه ...
عزیزم من سه شنبه امپول زدم امروز میشه نه روز تا شب جمعه بی بیم مثبت بود دیگه از شنبه اثرش رفت منفی شد امروزم منفی هیچ هاله ای نداشت توکل بر خدا ادم دست از تلاش نباید برداره
چند روزه امپول زدی ؟ من جمعه زدم اولی رو شنبه گزاشتم دومی رو دوشنبه سومی سه شنبه یکیشم همون سه ...
شما موقع سونو چند تا فولی داشتین ؟؟راستش من با روزی سه تا لتروزل یکی داشتم روز یازده فولی 23یکم امیدی بهش ندارم اخه احساس میکنم بزرگه دکتر گفت عالیه ولی خوندم18تا 22خوبه