2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928490 بازدید | 42808 پست
سلام عزیزم .اکرمی دارو هم استفاده کرده بودی؟یا امپول زدی؟اینماه واسه بارداری؟اگه امپول زدی چند روز ب ...

هم دارو،هم امپول،من ۱۹ اریبهشت امپول زدم 

شنبه همین هفته ازمایش دادم 

الانم هنوز پریود نشدم

اثر امپول داره میره کم کم جمعه زدم 😊 انقد دیوانم‌میدونم مثبت کاذبه بازم هروز میزنم 😂😂

عزیزم منم هر روز زدم از وقتی امپول تزریق کردم  میخواستم ببینم اثر امپول تاکی هست همچنان دارم میزنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم دارو،هم امپول،من ۱۹ اریبهشت امپول زدم  شنبه همین هفته ازمایش دادم  الانم هنوز پریود ن ...

ینی الان ۲۵ روز بعده امپولی؟حالا صبرکن.بعداز چند روز بیبی چک بزار.اگه بازم منفی شد که برو دکتر.اینجوری برات سونو میده حتی اگه باردارم باشی مشخص میشه

وای دختر چه حوصله ای داریا.قائدتا باید روز به روز کمرنگتر بشه.ولی به روز ۱۴ اینا که رسید اگه باردار ...

حداقل میخام بدونم کی اثر امپول میره بعدش هاله انداخت ذوق مرگ بشم 😁 ۵روزه امپول زدم اخرین بی بی مال صبحه یکیشم نزدیک شب زدم منفی بود یعنی اثرش رفته کلن تو پنج روز

عزیزم منم هر روز زدم از وقتی امپول تزریق کردم  میخواستم ببینم اثر امپول تاکی هست همچنان دارم می ...

چند روزه امپول زدی ؟ من جمعه زدم  اولی رو شنبه گزاشتم دومی رو دوشنبه سومی سه شنبه یکیشم همون سه شنبه شب گزاشتم منفی شد فک کنم دیگه اثرش رفت تو پنج روز

سلام دوستان خوبید امیدوارم همگی باخبرخوش بیاید 😍😍

سلام بهار جان شما بندرعباس میشینی اخه منم بندرعباسم کدوم دکتر میری:؟؟؟امار بندر خیلی خیلی بد شده مواظب خودتون باشین؟؟؟

چند روزه امپول زدی ؟ من جمعه زدم  اولی رو شنبه گزاشتم دومی رو دوشنبه سومی سه شنبه یکیشم همون سه ...

عزیزم من سه شنبه امپول زدم امروز میشه نه روز تا شب جمعه  بی بیم مثبت بود دیگه از شنبه اثرش رفت منفی شد امروزم منفی هیچ هاله ای نداشت  توکل بر خدا ادم دست از تلاش نباید برداره 

چند روزه امپول زدی ؟ من جمعه زدم  اولی رو شنبه گزاشتم دومی رو دوشنبه سومی سه شنبه یکیشم همون سه ...

شما موقع سونو چند تا فولی داشتین ؟؟راستش من با روزی سه تا لتروزل یکی داشتم روز یازده فولی 23یکم  امیدی بهش ندارم اخه احساس میکنم بزرگه دکتر گفت عالیه ولی خوندم18تا 22خوبه

سلام بهار جان شما بندرعباس میشینی اخه منم بندرعباسم کدوم دکتر میری:؟؟؟امار بندر خیلی خیلی بد شده موا ...

سلام عزیزم اره بندر میشینم من پیش مریم عزیزی میرم اره من الان فرارکردم اومدم مسافرت

خدایاشکرت😍😍حضرت فاطمه ممنون بابت عیدی قشنگ🤰🏼🤰🏼🤰🏼
سلام عزیزم خوبی شما.همه همچنان درحال تلاشند امیدوارم که به بار بشینه.ان شاالله.😍خودت درچه حالی

قربونت منم خوبم مسافرتم منم یه هفتس سینم دردمیکنه حرصمودراورده خخخ قرص هم هیچی نخوردم بدون امپول پریود نمیشم

خدایاشکرت😍😍حضرت فاطمه ممنون بابت عیدی قشنگ🤰🏼🤰🏼🤰🏼