2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928483 بازدید | 42808 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماجده جونم کجایی عزیزم؟چی شدوضعیتت؟

سلام عشقم خوبی گلم

سلام به دوستای جدیدو قدیم نگران نباشید دیروزود داره ولی سوخت و سوز نداره ان شاالله بزودی هممون مامان میشیم

مامان جونم .منم امروز ۱۴ روز بعداز اچ سی جی بود.رفتم صبح بتا تیتر دادم متاسفانه منفی بودش.بعدم یک کم لکه بینیم شروع شده.منتظرم زودتر پری بیادو بازم برم اقدام..چیزیو بزور نمیشه ازخدا گرفت.هروقت بخاد میده.خودت درچه حالی امیدوارم این ماه مامان بشی.تولد حضرت معصومه و امام رضا درپیش .دخترا دعا کنیم براهمدیگه و عیدی بگیریم ازشون

بچه ها چند روز بعد آمپول پریود باید بشیم؟

فک کنم 16 روز من ماه قبل دقیق 16 روز بعد آمپول پریودشدم

خدایاشکرت که جوابه صبرمو دادی...فندوقمو به خودت سپردم سالم برسونش به دستم

راستی بچه ها دو روزه پیش دوستم ۱۶ روز بعده امپول بیبی گذاشته مارک روژان کاستی فک کنم.میگه درجا مثبت شد به ثانیه نگشید همون موقع مدیکورم امتحان کرده که بعداز یکساعت هاله انداخته ولی قابل دیدن بوده.ولی روژانو میگه هاله نبود قشنگ خط واضح بوده ولی نه به پررنگی خط کنترل.منم بهش گفتم برو تست بتا بده.همون روز از ذوقش رفته البته ای یوای کرده بود.و ۱۴ روز بعداز ای یو ای بوده.خلاصه تیتر داده کلا منفی بوده .به من گفت اگه حامله نیستم چرا بیبی مثبت شده.والا منکه نمیدونم.بهش گفتم بیبی چیز خوبی نیست ازمایش مطمین تره بازم اگه پری نشدی برو آز بده.براش دعا کنید خیلی وقته منتظره چند ساله بنده خدا.ادم وقتی درد یکیو میشنوه دردای خودش یادش میره.۱۰ تست داده.گفتم اینجا بپرسم کسی بوده که باوجود آز منفی بازم باردار باشه.

منم امروز ۱۲ ام آز دادم منفی شد البته ازچن روز پیش دردای پری و ترشحات قهوه ای داشتم مشخص بود داره میاد.ولی این بیچاره ازبس بیبی منفی دیده ها.اینقدر ذوق کرده که سریع رفته از داده فک کرده واقعا بارداره الان دنبال یه نشونه میگرده که امیدوارشه.درکش میکنم.سخته واقعا 

سلام عشقم خوبی گلم سلام به دوستای جدیدو قدیم نگران نباشید دیروزود داره ولی سوخت و سوز نداره ان شاال ...

عزیزم نگران نباش شاید لکلکه بینی لانه گزینیه خدامون خیلی بزرگه منم امشب دوباره اقدام داشتم دیگه اقدام آخرمه چون امروز دیگه روز 7امپوله از امروز هم تا دوروز قمردرعقربه دیگه توکل بخدا انشالله که بگیره خودم زیاد این ماه امید ندارم چون شوهرم درگیر مشکلات خانوادش بود درست وقت نکرد یخ بزاره وداروهاشو سروقت بخوره کلی استرس وفکر داشتیم هردومون این ماه

خدایاشکرت که جوابه صبرمو دادی...فندوقمو به خودت سپردم سالم برسونش به دستم
عزیزم نگران نباش شاید لکلکه بینی لانه گزینیه خدامون خیلی بزرگه منم امشب دوباره اقدام داشتم دیگه اقدا ...

مامان جونم میدونم که لانه گزینی نیست.ودرد پریودی خودمو کاملا میشناسم.ولی خب ماکه شوهرامون بیشتر مشکل دارن.کمی دیرمیشه برامون چون باید اونا درمان بشن و به سطح بهتری برسه ازمایششون.ولی خب ماهرماه باامید اقدام میکنیم بقیه اش باخدا . میدونی مامان جونم.باراولی که حامله شدم نزدیک روز پریودم که رسید هیچ درد پریودی نداشتم.اصلا انگار هیچ خبری نبود.شک کردم بیبی گذاشتم مثبت شد.درصورتیکه درحالت عادی ازیه هفته قبلش درد کمر و زیر دل و پهلو شروع میشد یواش یواش.هرکسی سیستم بدنش یه مدلیه.من حتی کوچکترین لکی ندیدم.ولی بعضیا میگن مادرد پریودی داشتیم و حامله بودیم.پس به علایم اعتباری نیست.باید پری عقب بیفته و اونوقت میشه کمی امید داشت.به هرحال مامنتظر معجزه ای از طرف خدا هستیم.

دوستای عزیزم   یه مقاله پیدا کردم توش همه چیز رو درباره بارداری توضیح داده خیلی خوب بود

همه سوالای منو که جواب داد بهتون پیشنهاد میکنم بخونید لینکشو میذارم  

هر آنچه که میخواهید درباره بارداری بدانید

سلام دوستان من شنبه رفتم ازمایش بتام ۵ بود  پریودم نشدم  پیش دکترم رفتم گف مشکوکه از نظر ...

سلام عزیزم .اکرمی دارو هم استفاده کرده بودی؟یا امپول زدی؟اینماه واسه بارداری؟اگه امپول زدی چند روز بعده امپول آزت منفی شده؟

اثر امپول داره میره کم کم جمعه زدم 😊 انقد دیوانم‌میدونم مثبت کاذبه بازم هروز میزنم 😂😂

وای دختر چه حوصله ای داریا.قائدتا باید روز به روز کمرنگتر بشه.ولی به روز ۱۴ اینا که رسید اگه باردار باشی .اونموقع کمرنگم اگه بشه بازم مثبته.خدا بزرگه.منکه دوسهتا سیکلم رد شده نگرفتم.ازبس استرس میگیرما.شوهرم نمیزاره استفاده کنم.چون خودشم بنده خدا امیدوارمیشه.چن ماه پیش زدیم هاله انداخت ذوق کرد که تمومه باباشدم.ولی متاسفانه پری اومد.کاذب بود.حالا دوست بدبختم که ۱۶ روز از امپولش ردشده بود زده خودش میگه درجا رنگ گرفته .شوق و ذوق کرده همون لحظه رفته آزمایشگاه.تا جواب گرفته دیگه وارفته .کلا منفیا.بیچاره.بازم خداروشکر من بیبی نزاشتم خیالم راحته.مستقیم رفتم آز دادم.منفی بود ناراحتم نشدم