2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928483 بازدید | 42808 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم معمولا میگن ۵ الی ی هفته ک از موعدت بگذره نشون میده.آمپول زدی شما؟

ن عزیز

من این ماه مامان میشم انشالله 😍مطمعنم دخملم میاد تو دلم 😌😌😌این ماه منم تیکر بارداری میزنم.😅😅خاله های مهربون میشه صلوات بفرستین 🙏😘 دیدین گفتم این ماه مامان میشم 😍ممنونم خداجووونم ک این هدیه باارزشتو بهم دادی❤
میگن چهاده روز بعد امپول بی بی نشون میده مال خیلیا دیر زود نشون داده عقب انداختن پریودم نشون میده من ...

من اصلا امپول نزدم

من این ماه مامان میشم انشالله 😍مطمعنم دخملم میاد تو دلم 😌😌😌این ماه منم تیکر بارداری میزنم.😅😅خاله های مهربون میشه صلوات بفرستین 🙏😘 دیدین گفتم این ماه مامان میشم 😍ممنونم خداجووونم ک این هدیه باارزشتو بهم دادی❤

سلام دوستان من شنبه رفتم ازمایش بتام ۵ بود 

پریودم نشدم 

پیش دکترم رفتم گف مشکوکه از نظر من بتات یه هفته دیگه تکرار کن.گفتم تو پریود نشدی و این ینی یه نشونه خوب 

امروز ۸ روزه از پریودیم میگذره

من فقط چند صفحه اول تاپیک رو خوندم چه بابرکت بود همه حامله شدن منم دیشب آمپول اچ سی جی تزریق کردم ا ...

اره خیلی با برکت بوده واسه همه منتظرا باشه ببخشید شما روز چند امپول زدن 

سلام بچه ها 

من هم مثل شما در حال اقدام هستم یکساله

مشکل از همسرم هست مورفولوژی یک ودی اف ای ۲۷گفتن باید ای وی اف بشی ولی فعلا دارم طبیعی اقدام میکنم

امروز ۲۴پری هستم 

ازروز ۱۷تا ۲۳بشدتتتت سینه هام درد میکرد اما امروز قطع شده

۳شب هست اخر شبا وقتی نماز میخونم زیاد خم روراست بشم تو رحمم دقیقا اندازه گردو سفت میشه بعد درد میگیره ودردش منتشر میشه به کل زیر دلم ویهو شدیییید نفخ میکنم

بعد از پنج دقیقه خوب میشم 

بنظرتون علاعم پریودی هست یا کیست یا بارداری؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد