سلام دوستان،من جمعه دو هفته پیش آمپول اچ سی جی زدم،روز ۱۲ و ۱۳ بعد از زدن آمپول بی بی گذاشتم و مثبت شد،امروز روز ۱۴ ام میشه که از آمپولم میگذره و بی بیم پررنگ تر شده،به نظرتون مثبته کاذبه؟؟ الان آزمایش خون میتونه نشون بده یا زوده؟
هیچوقت فکرشو نمیکردم برای مامان شدن اینجوری اذیت بشم واینهمه وقتم بره ازهمون دوران عقدبااینکه رابطه ...
وای واقعا راست میگی حق باشماست .منم توی فامیل تنها کسی هستم که بچه نداره دیگران تاازدواج کردن بچه دار شدن.ولی خب چیکار چیکارکنیم مگه دست ماست؟اول واخرش خداست و دکترا هم وسیله درمان هستن.بخدا من اگه میدونستم اینجوریه.ازشب اول زفافم جلوگیری نمیکردم
بهار جون.عاطی خانم.خرسیجون و مامان جان ان شاالله بزودی زود مامان بشیم.بهار جون بین درمانت فاصله ننداز گلم.دلسرد میشی.اگه ازدکترت نتیجه نگرفتی خب عوضش کن و بچسب به درمان .خدا بزرگه دستای بعضی پزشکا واقعا شفاست
با رعایت نکات بهداشتی اشکالی نداره منم رفتم.روی صندلیا ضربدر زده بودن و همه به فاصله یک متری یا بیشتر میشینن مریضا.و دکتر هم بدون ماسک و دستکش نمیپذیره.ماسک و دستکش زدم اومدم خونه لباسارو ریختم توماشین شستم خودمم حمام کردم.خداروشکر هیچی نشد.