2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928607 بازدید | 42808 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم حقیقتو گفتم بخدا میشی به همین زودی ، خدارو شکر دوشنبه سونو داشتم همه چی خوب بود خدا کنه برام بمو ...

چشم حتما گلم .بخدا من خیلی سرنماز دعا میکنم واسه همه منتظرا که شرایط خودمو دارن.منم سقط داشتم قبلا.حق داری نگران  باشی.ولی بسپارش بخدا.بخودش توکل کن.خدا جواب سختیاتو بده وسالم بغلش بگیری الهی آمین

منم تنبلی دارم ..لتروزل خوردم وروز هشتم  امپول زدم  و امروزکه دوازدهمم سونو شدم تخمدان چپم ...

۱۵ خوبه .تا روز ۱۴ .فک کنم روزی دومیل بزرگتر میشه.حداقل ۱۹ میشه شایدم بیشتر.خوبه اگه اسپرم شوهرت مشکلی نداشته باشه.و خدا هم راضی باشه حتما مامان میشی

امروز رفتم سونو گفت دوتا فولیکول دارم خیلی خوشحال شدم. یه دونه آمپول زدم گفت نزدیکی کنیم دعاکنید جوا ...

امپول زدی ببین درد تخمک گذاریو حس میکنی؟.من شنبه ساعت ۹ شب امپول زدم تا فرداش حدود ۸ شب دردم شروع شد تا صبح مردم ازدرد .تمام پهلوهام وحشتناک  درد گرفته بود همش روغن سیاهدونه و زیتون زدم و ماساژ دادم .بنظرم همون بین ۲۴ تا ۳۶ ساعت بعده تزریق تخمکا ازاد میشن.ازهمون موقع باید نزدیکی کنی.بعضیا همون محدوده تخمکگذاری هرشب حداقل دویا سه شب پشت سرهم نزدیکی دارن.بعضیا هم یک شب درمیون.ان شاالله که باهم مامان بشیم

انشاالله همه نتیجه بگیرن. منم دارم آمپول میزنم چهارشنبه قراره برم سونو. برام دعا کنید .این ماه نتیجه ...

انشالله عزیزم که به حق همین ماه عزیز هممون نتیجه میگیریم این ماه توکل بخدا..حدیث کسا بخون هروز عزیزم

خدایاشکرت که جوابه صبرمو دادی...فندوقمو به خودت سپردم سالم برسونش به دستم
اها..چی بگم والا.منم شوهرم مشکل داره.ولی از این شکل و اینا خیلی سردر نمیارم..ولی دکتر میگه اقدام بکن ...

عزیزم دکترا که چیزی نمیگن 40_50 تومن ویزیت میگیرن اصلن هم مریض رو روشن نمیکنن که مشکل اصلی ازکجاس چجوری حل میشه؟فقط همش آمپول وقرص برو تا ماه بعدی

خودتون آزمایش شوهراتونو بزارین جلوتون پارامترهاشو بزنین تو گوگل سرچ کنین ببینین مشکلتون چیه رو همون کارکنین

اها..چی بگم والا.منم شوهرم مشکل داره.ولی از این شکل و اینا خیلی سردر نمیارم..ولی دکتر میگه اقدام بکن ...

خب مشکل شوهرت چیه؟تحرکش؟حجمش؟مورفولوژی یاهمون شکل اسپرمش؟

وای چقدر حرفت انرژی مثبت خوب خوب داره.از کلمه مامان مهربون کلی ذوق کردم.مرسی فداتشم.همچنین خودت عزیز ...

قربونت برم خب مااینجاییم که بهم انرژی مثبت وخوب بدیم دیگه مگه نه؟انشالله که هممون تواین تابستونی نتیجه صبرمونو میگیریم و امسال هممون با نی نی تودلمون میریم مراسم شیرخوارگان علی اصغر

گلم حقیقتو گفتم بخدا میشی به همین زودی ، خدارو شکر دوشنبه سونو داشتم همه چی خوب بود خدا کنه برام بمو ...

انشالله عزیزم حتما میمونه شک نکن شمام میشی مامانه مهربونش به حق شش ماهه امام حسین

منم تنبلی دارم ..لتروزل خوردم وروز هشتم  امپول زدم  و امروزکه دوازدهمم سونو شدم تخمدان چپم ...

بله که هست عزیزم چراکه نه؟انشالله به حق همین ماه عزیز خودت بیای با دل شاد بگی مثبت بوده

بله که هست عزیزم چراکه نه؟انشالله به حق همین ماه عزیز خودت بیای با دل شاد بگی مثبت بوده

ان شاالله خدا از زبونت بشنوه عزیزم خیلی ممنونم 🌹🌹❤❤

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹
چرا که نه عزیزم میشه برا همه میشه دیرو زود داره سوخت و سوز نداره

خیلی ممنونم عزیزم ان شاالله خدا دل منم شاد کنه وهرکس که منتظره بحق این ماه عزیز

قربونت برم خب مااینجاییم که بهم انرژی مثبت وخوب بدیم دیگه مگه نه؟انشالله که هممون تواین تابستونی نتی ...

ان شاالله 🙏🙏🙏