2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928679 بازدید | 42808 پست
سلام دوستان من ۳۱ سالمه اقدامیم برا دومی ای ک ماه داروی گیاهی خوردم امروز ۲۹ پری بود بیبی چک گذاشتم ...

سلام عزیزم اب رقیق میکنه مشکلی نیست دوباره دوروز بعدتکرارکن

خدایاشکرت😍😍حضرت فاطمه ممنون بابت عیدی قشنگ🤰🏼🤰🏼🤰🏼
سلام خانوما.منم روز ۱۳۹۹/۲/۲۵ آمپول زدم با یدونه فولی ۲۰،الان ۴ روزه گذشته.دعا کنید منم این ماه ماما ...

انشالله که به حق همین شبا حاجت روابشی عزیزدلم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم اب رقیق میکنه مشکلی نیست دوباره دوروز بعدتکرارکن

رقیق میکنه یعنی چی میشه خوب توضیح بدی،

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
منم انشالله تیرماه دکترموعوض میکنم تاببینم خداچی میخواد

سلام خوبی گلم.ان شاالله موفق باشی.ولی پیگیریاتو ول نکن.همچنان تلاش میکنیم اینقدر قرص وامپول اینارو استفاده میکنیم بالاخره جواب میگیریم من دلم روشنه.

سلام دوستان من ۳۱ سالمه اقدامیم برا دومی ای ک ماه داروی گیاهی خوردم امروز ۲۹ پری بود بیبی چک گذاشتم ...

سلام عزیزم.ان شاالله که مامان شدی.ولی خب نگرانی نداره بازم بیبی بگیر امتحان کن.میدونی میگن ادرار اول صبح باشه.ولی کلا منظور اینه که حداقل یه ۵ ساعت تقریبی میگما.اب یا چیزای مایع نخورده باشی و دسشویی هم نرفته باشی‌که ادرارت غلظت لازمو داشته باشه.موفق باشی

سلام دوستان.قدیم و جدید.دیروز امپول زدم اینقدر دوتا پهلوهام درد میکنه.که آرومو قرار ندارم.مگه آزاد شدن تخمک چقدر طول میکشه؟مگه هروقت که  ازادشدن نباید دردش بره.اخه هیچوقت اینجوری نبودم مختصردردی داشتو تموم میشد.اصلا نمیتونم اقدام کنم درد دارم زیر شکمم وپهلوم

سلام مامان جان.خوبی دوستم.راستش تصمیم دارم همینجور درمانو ادامه بدم و حضورم کمرنگ باشه.و میخام که ان شاالله هرماهی که خدا بهم لطف کردو بیبی مثبت شد بیام اینجا بگم تا دوستانم خوشحال بشن و امیدوار به الطاف خدا.

مامان جان.فقط لترزول بهت داده.؟من لترزول خوردم و ازروز ۶ پ.روزی دوتا آمپول سینال اف زدم.۶ تا دونه زدم کلا.و روز ۱۲ سونو تقریبا خوب بودو امپول زدم ینی ۲۷ /۲ امپول زدم.توکل بخدا.ولی امشبو نتونستم اقدام کنم.ولی فردا بایدحتما اقدام کنم.

رقیق میکنه یعنی چی میشه خوب توضیح بدی،

مثلا اگه توادرارت عدد بتا باشه ۵۰ مثلا اب ریخته بشه چون رقیق میشه کمترنشون میده

سلام مامان جان.خوبی دوستم.راستش تصمیم دارم همینجور درمانو ادامه بدم و حضورم کمرنگ باشه.و میخام که ان ...

فدای توعزیزم انشالله که همین ماه نتیجه میگیری وقطعا شما مامان مهربونی میشی..

خدایاشکرت که جوابه صبرمو دادی...فندوقمو به خودت سپردم سالم برسونش به دستم
مامان جان.فقط لترزول بهت داده.؟من لترزول خوردم و ازروز ۶ پ.روزی دوتا آمپول سینال اف زدم.۶ تا دونه زد ...

نه عزیزم لتروزول داده ازشب سوم تا 7پریودم بخورم شبی دوتا...یه دونه آمپول hmg هم داده که بزنم بعدبرم سونو...ماه قبلم همینا بود داروهام البته مشکل اصلیمون شوهرمه که اسپرمش ضعیفه درواقع حرکت وحجمش بدنیس ولی ازنظر مورفولوژی مشکل داره تقریبا 94درصد اسپرمش مشکل شکل دارن وسر یا دم ندارن...

هیچوقت فکرشو نمیکردم برای مامان شدن اینجوری اذیت بشم واینهمه وقتم بره ازهمون دوران عقدبااینکه رابطه جدی نداشتیم محافظه کاری میکردم بعدعروسی هم تایکسال قرص میخوردم اگه میدونستم اینجوری میشه اصلا هیچوقت جلوگیری نمیکردم که حداقل زودتر متوجه مشکلمون میشدم الان تنهاکسی که توفامیل بچه نداره منم هرجا میرم همش سوال میکنن کنجکاوی میکنن

نه عزیزم لتروزول داده ازشب سوم تا 7پریودم بخورم شبی دوتا...یه دونه آمپول hmg هم داده که بزنم بعدبرم ...

اها..چی بگم والا.منم شوهرم مشکل داره.ولی از این شکل و اینا خیلی سردر نمیارم..ولی دکتر میگه اقدام بکنید بعضیا توهمین شرایط هم نتیجه گرفتن.منم همچنان خودمو بستم به دارو.بقیه اش دیگه بستگی به لطف خدا و نظرش به ما داره