سلام دوستان،من جمعه دو هفته پیش آمپول اچ سی جی زدم،روز ۱۲ و ۱۳ بعد از زدن آمپول بی بی گذاشتم و مثبت شد،امروز روز ۱۴ ام میشه که از آمپولم میگذره و بی بیم پررنگ تر شده،به نظرتون مثبته کاذبه؟؟ الان آزمایش خون میتونه نشون بده یا زوده؟
سلام عزیزم اب رقیق میکنه مشکلی نیست دوباره دوروز بعدتکرارکن
رقیق میکنه یعنی چی میشه خوب توضیح بدی،
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
سلام دوستان من ۳۱ سالمه اقدامیم برا دومی ای ک ماه داروی گیاهی خوردم امروز ۲۹ پری بود بیبی چک گذاشتم ...
سلام عزیزم.ان شاالله که مامان شدی.ولی خب نگرانی نداره بازم بیبی بگیر امتحان کن.میدونی میگن ادرار اول صبح باشه.ولی کلا منظور اینه که حداقل یه ۵ ساعت تقریبی میگما.اب یا چیزای مایع نخورده باشی و دسشویی هم نرفته باشیکه ادرارت غلظت لازمو داشته باشه.موفق باشی
سلام مامان جان.خوبی دوستم.راستش تصمیم دارم همینجور درمانو ادامه بدم و حضورم کمرنگ باشه.و میخام که ان شاالله هرماهی که خدا بهم لطف کردو بیبی مثبت شد بیام اینجا بگم تا دوستانم خوشحال بشن و امیدوار به الطاف خدا.
مامان جان.فقط لترزول بهت داده.؟من لترزول خوردم و ازروز ۶ پ.روزی دوتا آمپول سینال اف زدم.۶ تا دونه زد ...
نه عزیزم لتروزول داده ازشب سوم تا 7پریودم بخورم شبی دوتا...یه دونه آمپول hmg هم داده که بزنم بعدبرم سونو...ماه قبلم همینا بود داروهام البته مشکل اصلیمون شوهرمه که اسپرمش ضعیفه درواقع حرکت وحجمش بدنیس ولی ازنظر مورفولوژی مشکل داره تقریبا 94درصد اسپرمش مشکل شکل دارن وسر یا دم ندارن...
خدایاشکرت که جوابه صبرمو دادی...فندوقمو به خودت سپردم سالم برسونش به دستم
نه عزیزم لتروزول داده ازشب سوم تا 7پریودم بخورم شبی دوتا...یه دونه آمپول hmg هم داده که بزنم بعدبرم ...
اها..چی بگم والا.منم شوهرم مشکل داره.ولی از این شکل و اینا خیلی سردر نمیارم..ولی دکتر میگه اقدام بکنید بعضیا توهمین شرایط هم نتیجه گرفتن.منم همچنان خودمو بستم به دارو.بقیه اش دیگه بستگی به لطف خدا و نظرش به ما داره