سلام دوستان،من جمعه دو هفته پیش آمپول اچ سی جی زدم،روز ۱۲ و ۱۳ بعد از زدن آمپول بی بی گذاشتم و مثبت شد،امروز روز ۱۴ ام میشه که از آمپولم میگذره و بی بیم پررنگ تر شده،به نظرتون مثبته کاذبه؟؟ الان آزمایش خون میتونه نشون بده یا زوده؟
ماجده جون کجایی بهارجان شما خوبی؟ما سه تا تقریبا ازقبل عید باهم بودیم انشالله 3تاییمون این ماه جواب بگیریم..من امروز روز دوم پری هست ازفردا باید لتروزول بخورم تا5شب بعدشم برم واسه سونو
خدایاشکرت که جوابه صبرمو دادی...فندوقمو به خودت سپردم سالم برسونش به دستم
ماجده جون کجایی بهارجان شما خوبی؟ما سه تا تقریبا ازقبل عید باهم بودیم انشالله 3تاییمون این ماه جواب ...
سلام مامان جان خوبی.منم درحال اقدامم گلم.چون روزه ام بی حالم همش میخابم.کمترمیام دور گوشی.من پریودم افتاد جلو روز۲۴ لکه بینی شروع شد و روز ۲۶ شروع شد امروز ۱۳ سیکلم هست دیروز رفتم سونو .گفت دوتا فولی داری سایزشون خوبه ولی نگفت چنده.بعدم برام اج سی جی داد همون دیشب زدم.از امشبم اقدامم.ان شاالله.دیگه بقیه اش باخدا.شوهرمم ضعیفه
سلام دوستان من ۳۱ سالمه اقدامیم برا دومی ای ک ماه داروی گیاهی خوردم امروز ۲۹ پری بود بیبی چک گذاشتم مثبت شد اول هاله خیلی خیلی کمرنگ بعد کم کم پرنگ شد،ولی وقتی ادرار ریختم رو بیبی یکم بعدش حواسم نبود آب ریختم روش دیگ نمیدونم جوابش چقد صحت داشته باشه
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
سلام خانوما.منم روز ۱۳۹۹/۲/۲۵ آمپول زدم با یدونه فولی ۲۰،الان ۴ روزه گذشته.دعا کنید منم این ماه مامان بشم.۱۰ ماهه اقدامم.انشالله به یمن این تاپیک با برکت دامن همه منتظرا سبز بشه.برام دعاکنید