2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928607 بازدید | 42808 پست
هیچوقت فکرشو نمیکردم برای مامان شدن اینجوری اذیت بشم واینهمه وقتم بره ازهمون دوران عقدبااینکه رابطه ...

وای واقعا راست میگی حق باشماست .منم توی فامیل تنها کسی هستم که بچه نداره دیگران تاازدواج کردن بچه دار شدن.ولی خب چیکار چیکارکنیم مگه دست ماست؟اول واخرش خداست و دکترا هم وسیله درمان هستن.بخدا من اگه میدونستم اینجوریه.ازشب اول زفافم جلوگیری نمیکردم

فدای توعزیزم انشالله که همین ماه نتیجه میگیری وقطعا شما مامان مهربونی میشی..

وای چقدر حرفت انرژی مثبت خوب خوب داره.از کلمه مامان مهربون کلی ذوق کردم.مرسی فداتشم.همچنین خودت عزیز دلم.اصلا کلا همه مامانای نی نی سایت مهربون وبهترین مامان دنیا میشن.خدا ینی میشه مثلا منو مامان .عاطفه وبقیه بیاییم بگیم اینم از بیبی مثبت ما.وای چه بشه ا‌ون روز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهار جون.عاطی خانم.خرسیجون و مامان جان ان شاالله بزودی زود مامان بشیم.بهار جون بین درمانت فاصله ننداز گلم.دلسرد میشی.اگه ازدکترت نتیجه نگرفتی خب عوضش کن و بچسب به درمان .خدا بزرگه دستای بعضی پزشکا واقعا شفاست

بهار جون.عاطی خانم.خرسیجون و مامان جان ان شاالله بزودی زود مامان بشیم.بهار جون بین درمانت فاصله نندا ...

اره دکترموعوض میکنم اخه دارم میرم مسافرت بعدش بخاطر کرونا شوهرم میگه دکترشلوغه نرو بزار بهتربشه اخه بندر تازه داره امارش میره بالا

خدایاشکرت😍😍حضرت فاطمه ممنون بابت عیدی قشنگ🤰🏼🤰🏼🤰🏼
اره دکترموعوض میکنم اخه دارم میرم مسافرت بعدش بخاطر کرونا شوهرم میگه دکترشلوغه نرو بزار بهتربشه اخه ...

با رعایت نکات بهداشتی اشکالی نداره منم رفتم.روی صندلیا ضربدر زده بودن و همه به فاصله یک متری یا بیشتر میشینن مریضا.و دکتر هم بدون ماسک و دستکش نمیپذیره.ماسک و دستکش زدم اومدم خونه لباسارو ریختم توماشین شستم خودمم حمام کردم.خداروشکر هیچی نشد.

منم تنبلی دارم ..لتروزل خوردم وروز هشتم  امپول زدم  و امروزکه دوازدهمم سونو شدم تخمدان چپم فولیکول ۱۵بود به نظرتون امیدی هست ؟

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹
وای فداتشم ملی جون عزیزم.قربون کلام شیرینت کلی ذوق میکمنا.دوستای خوبی اینجا دارم.خداروشکر.خودت و نی ...

گلم حقیقتو گفتم بخدا میشی به همین زودی ، خدارو شکر دوشنبه سونو داشتم همه چی خوب بود خدا کنه برام بمونه شمام برا من دعا کنید ،.

اره دکترموعوض میکنم اخه دارم میرم مسافرت بعدش بخاطر کرونا شوهرم میگه دکترشلوغه نرو بزار بهتربشه اخه ...

بهار جان خوبی عزیزم خیلی وقته سلام نکردم بهت ببخشید ،اینکه منتظری یه درده وقتیم باردار میشی یه درده