2821
2789
عنوان

معرفی من

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 99 پست
گل دختر ولی مواظب باش زیاد اینجا نیای نزدیک کنکورتم هستموفق باشی عزیزم

ممنون💙

من خیلی سایت نمیام امروز همبعد از دو سه روز اومدم که این اتفاق افتاد. 

درخواست دوستی هیچکس هم قبول نمیکنم نه خانوم نه آقا

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینکه اومدی تو نی نی سایتچون دیونه میشی

الان دارم دیوونه میشم چون تابحال هیچکس بهم درخواست دوستی نداده  و اینکه این آقا میتونه سوالش رو همین جا بپرسه چرا باید در خواست دوستی بده که من قبول نمیکنم

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

عه

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
چرا هممون از اون‌تاپیک اومدیم این تاپیک خخخخ

تاپیک من برای سه ماه پیش هستش این آقا همین کاربر خوشبینان درخواست دوستی داده و اصرار داره قبول کنم که من در خواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم حتی خانوما

الان دارم دیوونه میشم چون تابحال هیچکس بهم درخواست دوستی نداده و اینکه این آقا میتونه سوالش رو همین ...

حالا اولشه

حرص نخور

رد کن فقط

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.
اره واقعا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چه زود در افق محو شدن این برادرمون دیگه خبری ازشون نشد

ما در این عالم، که خود کنج ملالی بیش نیست عالمی داریم در کنج ملال خویشتن... آقایون لطفا درخواست دوستی ندید

الان دارم دیوونه میشم چون تابحال هیچکس بهم درخواست دوستی نداده و اینکه این آقا میتونه سوالش رو همین ...

عزیزم مگه شما تو این تاپیکه که گفته بود 

مردا مثل مور و ملخ ریختن تو سایت نبودی؟؟؟؟