2821
2789
عنوان

معرفی من

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 99 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم مگه شما تو این تاپیکه که گفته بود مردا مثل مور و ملخ ریختن تو سایت نبودی؟؟؟؟

بله بودم

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

آقای محترم تاپیک من برای سه ماه پیش هستش

خب چه اشکال داره مگه چی گفتم

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
اشکالی که نداره اما خب سه ماه گذشته به هر حال

من بهتون درخواست ندادم 🌱

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
چه زود در افق محو شدن این برادرمون دیگه خبری ازشون نشد

فقط قصدشون مزاحمت برا من بود. 

خپاستم درس بخونم یهو دیدم اعلان اومد خوبینان پست جدیدی درج کرده است😏😐

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

بنده خدا خجالت کشید رفت 😆گناه داشت ولی

ببخشید درخواست دادن حرکت زشتیه؟

من بهتون درخواست ندادم 🌱

مگه من گفتم درخواست دادید اما برام عجیب هستش سه ماه پیش یک مفر توی تاپیک من اومد فقط الان همه اومدن فقط بهتون گفتم که برای سه ماه پیش بوده همین 

این دیگه خیلی زود رسوا شد🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بنده خدا خجالت کشید رفت 😂😂😂

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪