2821
2789
عنوان

معرفی من

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 99 پست
خوب این اونجا هم بودفکر کنم به شما گفته بود بهت درخواست میدم

بله گفت اما من اهمیتی ندادم و رد کردم و ایشون توی این تاپیکم کخ مربوط به سه ماه پیش هست پیام داده و میگه قبول کن که نکردم

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

ببخشید درخواست دادن حرکت زشتیه؟

آقا پسر آدم به یه نفر درخواست بده اشکال نداره ایشون به نصف نی نی سایت درخواست دادن

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مگه من گفتم درخواست دادید اما برام عجیب هستش سه ماه پیش یک مفر توی تاپیک من اومد فقط الان همه اومدن ...

اها ببخشید که اومدیم

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
نرفت که فرار کرد

اره فکر کن من و خواهرم تو یه خونه بهش گفتم ای خوشبینان به تو هم درخواست داده دیدم گفت اره 💔😂

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

آقا پسر آدم به یه نفر درخواست بده اشکال نداره ایشون به نصف نی نی سایت درخواست دادن

اره درست میگین خب اگر سوالی بخواد بپرسه تاپیک بزنه

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
نرفت که فرار کرد

فکر کن ترسید گفت الان چند تا خانم دیگه هم میان میگن درخواست داده 😂💔

فدا سرت مردک گودزیلا

مهم اینه که رد کردم و ظاهرا ایشون هم که دید شما و کاربران دیگه مچش رو گرفتید فرار کرد

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

همینجا بپرسه ...

الان من میتونم‌یک سوال درج کنم؟

ببخشید درخواست دادن حرکت زشتیه؟

نه زشت نیس

من خودم با چند تا اقا چت میکنم و فقط بحث مشاوره هستش 

چون مشاور هستم 

و راه کار میدم 

حالا چه درسی چه هرچیزی 

مهم اینه که شخصیت داشته باشن

نه زشت نیسمن خودم با چند تا اقا چت میکنم و فقط بحث مشاوره هستش چون مشاور هستم و راه کار میدم حالا چه ...

میگم حقش منو نزنه ؟😶اومدم آبروشو بردم 😶