2821
2789
عنوان

معرفی من

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 99 پست
نه زشت نیسمن خودم با چند تا اقا چت میکنم و فقط بحث مشاوره هستش چون مشاور هستم و راه کار میدم حالا چه ...

اره درست میگین شخصیت مهمه و الفاظ رکیک نباشه و به دور از شوخی

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اها ببخشید که اومدیم

چرا بهتون بر میخوره شما فقط برام عجیب بود که اون موقع تنها یک نفر اومد و الان یهو همه اومدن. 

در ضمن متوجه شدم که سرطان خون دارید امیدوارم زودتر حالتون خوب بشه 

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

چرا بهتون بر میخوره شما فقط برام عجیب بود که اون موقع تنها یک نفر اومد و الان یهو همه اومدن. در ضمن ...

بله حتما بروز شده🙏ازتون ممنونم

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
اره بپرس اگه استاتر اجازه میده 😁

ازش اجازه بگیریم

بله گاهی تووتاپیک سوال میکنن میتونم بهتون درخواست بدم به این دلیل

بله

ما توتاپیک یک نفر دیگه میگیم استارتر میتونم یه سوال بپرسم؟؟؟

پس سوال نپرسم دیگه