hombik مدیر عضویت: 1405/02/11 تعداد پست: 187 عنوان واییییییی💀😨😰😈👻 | مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 96 پست مدرسههههعععععهععع داره شروع میشه فقط ۲۰ روز دیگه 1405/06/10 | 19:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبر_گلگلی عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9207 عزیزمممم🫠🙂عب نداره امسال جبران میشههههه😝نگو ک توام ی خستگی عمیقی تو وجودته که نمیزاره شروع کنی؟چو ... با نشستن و کاری نکردن؟ببین امروز پنجشنبس فردام جمعه شنبه دیگه شروع کن این چند روز هم کتاب بردار بذار جلوت نخوندی هم عیبی ندارهمنم به شدت خستم و از پشت میز نشستن فراری در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2090 با نشستن و کاری نکردن؟ببین امروز پنجشنبس فردام جمعه شنبه دیگه شروع کن این چند روز هم کتاب بردار بذار ... شروع که کنی کم کم میشه ساعتو بالا بردماهم ب زودی شروعش میکنیم دیگهشنبه ک نمیتونم کار دارم اما از یکشنبه برنامه میچینم میخونم دیگه....اونم از یک یا دوساعت شروع میکنم ک کم کم عادت کنم(برا عادت درس خوندن حدودا دو هفته نیازه) 🥸
دلبر_گلگلی عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9207 شروع که کنی کم کم میشه ساعتو بالا بردماهم ب زودی شروعش میکنیم دیگهشنبه ک نمیتونم کار دارم اما از یکش ... وایبرا عادت درس نخوندن هم دو هفته لازمه ؟دو هفته و یک روز از کنکور گذشته🥴من تونستم از امروز شروع میکنم و از درسایی که دوست دارم و بلدمبعدش به قول تو کم کم زیاد میکنیم و به جو پشت کتاب و پشت میز بودن عادت میکنیم در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2090 وایبرا عادت درس نخوندن هم دو هفته لازمه ؟دو هفته و یک روز از کنکور گذشته🥴من تونستم از امروز شروع می ... برا عادت درس نخوندن یک ثانیه ام کافیه😂🫠عب نداره سال سختیو گذروندیم یکمم استراحت لازمه اره افرین همین خوبهتایم گوشیم کم کنیم دیگه😞 🥸
دلبر_گلگلی عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9207 برا عادت درس نخوندن یک ثانیه ام کافیه😂🫠عب نداره سال سختیو گذروندیم یکمم استراحت لازمه اره افرین هم ... پروفایلو 😍😂آره دقیقا کافیه یه ثانیه کتابو بذاری کنار کلا درس خوندن یادت میرهشبیه همون یه روز ساعت یازده بیدار شدنه که آدم عادت میکنهسخت بود ولی خب باید به این سخت تر هم عادت کنیممیزم آمادس کتاب آمادس همه چی آمادس جز خودم😁 در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2090 پروفایلو 😍😂آره دقیقا کافیه یه ثانیه کتابو بذاری کنار کلا درس خوندن یادت میرهشبیه همون یه روز ساعت ... از وقتی اینو گذاشتم دیگه اقایون محترم درخاست نمیدن🤣😁دقیقااا.همیشه انجام عادتای خوب سخت ترههه😭😂منم همه چیم امادس جز خود عزیزم😭🫠😂 🥸
دختر_خاکستری عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 18813 وای اسی یادم نندازمتنفرم از مدرسه هر وقت منو تو تاپیکا دیدین یادآوری کنین که برم درس بخونم😭😭😭 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه حرفی سخنی...🫠
gangster_shab عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 396 خدایاشکرتتتتتتتتت برا من تموم شددددددد😝🤣🤣🤣🤣 گمشو 🤣🤣🤣 یه وقتایی همه چیز هست به جز اونی که باید باشه
hania_moon عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 3442 آخیییی تو هفت صبح پا میشی میری مدرسه من هنوز تو خوابمممم 𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨