2821
2789
عنوان

معرفی من

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 99 پست
جدا؟ تا همین الان تو تاپیک قبل میگفتن به کسی درخواست ندادم😐

الان به حرف کاربران قدیمی تر رسيدم قبلا میگفتم مگه آقایون این سایت با کسی کاری دارن

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان به حرف کاربران قدیمی تر رسيدم قبلا میگفتم مگه آقایون این سایت با کسی کاری دارن

پشیمون نشدی؟

😂🚶‍♀️

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.
هیچ قبول نکنی همین چند روز پیش به من و خواهرمم درخواست داده به کل نی نی سایت درخواست داده بهش مسگن ه ...

این اللن میگفت من به کسی درخواست میدم خانوما اومدن پی وی منو سوراخ کردن که عجبببببب

گل دختر 

ولی مواظب باش زیاد اینجا نیای نزدیک کنکورتم هست

موفق باشی عزیزم

ما در این عالم، که خود کنج ملالی بیش نیست عالمی داریم در کنج ملال خویشتن... آقایون لطفا درخواست دوستی ندید

من هم تازه اومدم سینا هستم ۱۸ تهران

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
این اللن میگفت من به کسی درخواست میدم خانوما اومدن پی وی منو سوراخ کردن که عجبببببب

وای خدا مردم از خنده 🤣خواستم اسکرین بگیرم دیدم حذفش کرده انگار 🤭دلم خواست امروز اذیتش کنم بی تربیتو 😆

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

جدا؟ تا همین الان تو تاپیک قبل میگفتن به کسی درخواست ندادم😐

دروغ میگه 🤭

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

خودت چن سالته؟مگ ربطی داشت سنش ک میگی ۱۵ سالشه

چه اتفاقی افتاده من واقعا گیج شدم این تاپیکم هم مال سه ماه پیش هستش ولی قفلش نکردم. 

این کاربر درخواست دوستی دادن من هم رد کردم 

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

چه اتفاقی افتاده من واقعا گیج شدم این تاپیکم هم مال سه ماه پیش هستش ولی قفلش نکردم. این کاربر درخواس ...

هیچی بابا من با اون بودم عزیزم

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.