2821
2789
از ایرانه یا خارج کشور عزیز؟ تحصیل کرده هست؟یا مثلا پزشک اینا هست؟ ممنون میشم بگی

ایرانه عزیزم بله تحصیلکرده هس اما تحصیلات  دقیقشو ک نمیدونم

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب فردا تماس میگیره نمیدونم بازم دقیق نیس حسم برای شما میگ یا توی این هفته یا امشب فردا 

سلام عزیزم میشه حس اون دختره که تو ذهنمه بهم بگید و حس حسن و حس حمید هم بهم بگید 🥺❤️

عزیزم پای حرفش هست؟

بله

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
سلام عزیزم میشه حس اون دختره که تو ذهنمه بهم بگید و حس حسن و حس حمید هم بهم بگید 🥺❤️

حسن حس میکنم دوستت داره اما حمید هنوز مطمئن نیس فکر میکنم دوستت نداره اما اون دختر حس بدی بهت نداره 

حسن حس میکنم دوستت داره اما حمید هنوز مطمئن نیس فکر میکنم دوستت نداره اما اون دختر حس بدی بهت نداره& ...

مننونم یعنی با حمید رل نمیزنم🥺؟؟؟؟

اخه منم دلم عشق میخواد عاشقی میخواد💔

حسن حس میکنم دوستت داره اما حمید هنوز مطمئن نیس فکر میکنم دوستت نداره اما اون دختر حس بدی بهت نداره& ...

سلام تورو خدا جواب منم بدین

حستون در مورد زندگیم؟

رای طلاق رو به خودم میدن؟

مننونم یعنی با حمید رل نمیزنم🥺؟؟؟؟ اخه منم دلم عشق میخواد عاشقی میخواد💔

فعلا ک  حمید داره فکر میکنه چون خودشم نمیدونه میخادت یا نه امیدوارم ب نتیجه برسه 

امضای خذا پای  تمام آرزوهات❤️🥺

میشه بگی رضا بهم حس داره یا ن؟ 

‌من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم؟
فعلا ک  حمید داره فکر میکنه چون خودشم نمیدونه میخادت یا نه امیدوارم ب نتیجه برسه  امضای خ ...

یعنی چی داره فکرمیکنه؟ گلم برا چی

قربونت برم گلم حسنم خیلی خوبه ولی نمیدونم چرا جلو نمیاد بفهمم شغلش چیه

بهم پیام میده  دوسم داره ؟

بله 

2823
2791
2779
2792