از ایرانه یا خارج کشور عزیز؟ تحصیل کرده هست؟یا مثلا پزشک اینا هست؟ ممنون میشم بگی
ایرانه عزیزم بله تحصیلکرده هس اما تحصیلات دقیقشو ک نمیدونم
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
سلام عزیزم میشه حس اون دختره که تو ذهنمه بهم بگید و حس حسن و حس حمید هم بهم بگید 🥺❤️
حسن حس میکنم دوستت داره اما حمید هنوز مطمئن نیس فکر میکنم دوستت نداره اما اون دختر حس بدی بهت نداره
مننونم یعنی با حمید رل نمیزنم🥺؟؟؟؟ اخه منم دلم عشق میخواد عاشقی میخواد💔
فعلا ک حمید داره فکر میکنه چون خودشم نمیدونه میخادت یا نه امیدوارم ب نتیجه برسه
امضای خذا پای تمام آرزوهات❤️🥺