2777
2789
در مورد ازدواج من چه حسی داری گلم

ازدواج بدی نداری  بنظرم تا سال بعد ازدواج میکنی مرد خوبیه ی زندگی معمولی هم دارین اما با عشق

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه لطفا بهم بگی کی باهام تماس میگیره؟ 

امشب فردا تماس میگیره نمیدونم بازم دقیق نیس حسم برای شما میگ یا توی این هفته یا امشب فردا 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
میشه برا منم بگی خواهرم کی بچه دار میشه

خاهرتون تا سال بعد باردار میشه اما فعلا نمیشه 

کی پیشنهاد دوستی میده ؟ چرا هی یجوری وانمود میکنه ک من اینکارا رو براهمه می کنم ن تو تنها؟

نمیدونم عزیزم انگار خودشم هنوز گنگه یکم بزار بگذره 

بالا ۱۹میشم؟ یا ۱۸/۵

بالای ۱۷میشی همون ۱۸اینا شاید بشی 

حقیقتش اینکه شما امسال اواخر امسال نامزد میکنی مشخصاتش ممکنه غلط در بیاد اما حسی میگم  ی مرد ری ...

از ایرانه یا خارج کشور عزیز؟ تحصیل کرده هست؟یا مثلا پزشک اینا هست؟

ممنون میشم بگی

هر روزم با توکل بخدا زیباتر میشه😍
حقیقتش اینکه شما امسال اواخر امسال نامزد میکنی مشخصاتش ممکنه غلط در بیاد اما حسی میگم  ی مرد ری ...

این مشخصاتی که گفتین دقیقااا همین دوستپسرم هست که باهم قهریم🥲🥲

هر روزم با توکل بخدا زیباتر میشه😍
ازدواج بدی نداری  بنظرم تا سال بعد ازدواج میکنی مرد خوبیه ی زندگی معمولی هم دارین اما با عشق

عزیزم پای حرفش هست؟

پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد
بااجازه اسی معلم میشم؟

بله

مرسی عزیزم برات آيه الکرسی میخونم 💚

ممنونم لطف میکنی 😍❤️

2790
2778
2791
2779
2792