2821
2789
در مورد ازدواج من چه حسی داری گلم

ازدواج بدی نداری  بنظرم تا سال بعد ازدواج میکنی مرد خوبیه ی زندگی معمولی هم دارین اما با عشق

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میشه لطفا بهم بگی کی باهام تماس میگیره؟ 

امشب فردا تماس میگیره نمیدونم بازم دقیق نیس حسم برای شما میگ یا توی این هفته یا امشب فردا 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
میشه برا منم بگی خواهرم کی بچه دار میشه

خاهرتون تا سال بعد باردار میشه اما فعلا نمیشه 

کی پیشنهاد دوستی میده ؟ چرا هی یجوری وانمود میکنه ک من اینکارا رو براهمه می کنم ن تو تنها؟

نمیدونم عزیزم انگار خودشم هنوز گنگه یکم بزار بگذره 

بالا ۱۹میشم؟ یا ۱۸/۵

بالای ۱۷میشی همون ۱۸اینا شاید بشی 

حقیقتش اینکه شما امسال اواخر امسال نامزد میکنی مشخصاتش ممکنه غلط در بیاد اما حسی میگم  ی مرد ری ...

از ایرانه یا خارج کشور عزیز؟ تحصیل کرده هست؟یا مثلا پزشک اینا هست؟

ممنون میشم بگی

هر روزم با توکل بخدا زیباتر میشه😍
حقیقتش اینکه شما امسال اواخر امسال نامزد میکنی مشخصاتش ممکنه غلط در بیاد اما حسی میگم  ی مرد ری ...

این مشخصاتی که گفتین دقیقااا همین دوستپسرم هست که باهم قهریم🥲🥲

هر روزم با توکل بخدا زیباتر میشه😍
ازدواج بدی نداری  بنظرم تا سال بعد ازدواج میکنی مرد خوبیه ی زندگی معمولی هم دارین اما با عشق

عزیزم پای حرفش هست؟

پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد
بااجازه اسی معلم میشم؟

بله

مرسی عزیزم برات آيه الکرسی میخونم 💚

ممنونم لطف میکنی 😍❤️

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز