2777
2789

صب پرواز کرد و بعد که خواس بشینه روز زمین بد نشست انگار خورد زمین

یکم بعدش یکی از پاهاش شروع کرد به ورم کردن الانم کبودی داره همش جمع میکنه تو شکمش؛کلینیک هم امروز جمعس تعطیله چیکارش کنم؟😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری مراقب باشم؟😭اصلا نمیدونم باید چبکارش کنم ک خوب شه  بیحال نیس فقط پاش درد داره جمع میکنم ...

دیگه فعلا نزار پرواز کنه.

کلینیکی نیست که جمعه باز باشه؟

تا فردا فک نکنم چیزیش بشه

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.                                           

دیگه فعلا نزار پرواز کنه. کلینیکی نیست که جمعه باز باشه؟ تا فردا فک نکنم چیزیش بشه

نه دیکه بیرون نمیارم از قفسش

نه فقط همون یه دونه رو میشناسم ک پرنده چکاپ میکنن

درکل ممکنه خطرناک باشه؟

فک نمیکنم چون برا عروس هلندی خودمم اینجوری شد وقتی که جوجه بود تاره پرواز یادگرفته بود

خود ب خود درست شد؟یا درمان کردین؟

برا من پاش ضرب دیده بود.چند روز اول پاش درد میکرد همش جمع میکرد تو پراش.خود به خود درست شد.

چند وقت پیشم یدونه قمری پیدا کردم ماشین زده بود بهش نه میتونست پرواز کنه نه راه بره ازش نگهداری کردم تا خوب شد