2777
2789
چه عالی آفرین به همتت  یک سوال دیگه دارم ورزش خیلی سنگین می‌کنی؟ آیا با دو روز در هفته و هر ...

۳۰ سالمه 

پنج الی ۶  روز در هفته باشگاه میرم

زیاد دو میرم بعدشم بدنسازی کارمیکنم حرکات اساسی انجام میدم حرکات تمرکزش روی عضلات پا باسن و پهلو بازو 

ورزش برام مثل شام و نهار نیاز روزمره شد

تقریبا دوهفته مسافرت بودم و اصلا ورزش نکردم پرهیز غذایی نداشتم گرمی اضافه نکرده بودم 

ورزش  فقط برای لاغری نیست بزای سلامتی و شادابی 

۳۰ سالمه  پنج الی ۶  روز در هفته باشگاه میرم  زیاد دو میرم بعدشم بدنسازی کارمیکنم ح ...

اولا آفرین به سبک زندگی‌ خوبتون

دوم اینکه سن خوبی هستید و متابولیسم بدن به سمت تجمع چربی شکم و پهلو نرفته هنوز

سوم که ۵ روز باشگاه عالیه و خوشا به سعادتت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اولا آفرین به سبک زندگی‌ خوبتون دوم اینکه سن خوبی هستید و متابولیسم بدن به سمت تجمع چربی شکم و پهلو ...

ممنونم عزیزم لطف داری 

بنده معلم هستم بعد سرکارم میرم  خیلی به روحیات کمک کرده 

پیشنهاد میکنم حتما برای ورزش وقت خالی کنید 

آدم بخواد کاری شروع کنه هیچ چیزی نمیتونه مانع ش بشه وقت ندارم بچه نمیزاره همش بهانه ست 

ممنونم عزیزم لطف داری  بنده معلم هستم بعد سرکارم میرم  خیلی به روحیات کمک کرده  پیش ...

من که از هفت دولت آزادم

مجردم

وقت آزاد هم دارم

وزنم بالا نیست ولی سبک زندگی و تغذیه ناسالم دارم

تصمیم دارم ان شاءالله بعد از رمضان با دو روز در هفته شروع کنم و آرام آرام تایمش رو بیشتر کنم

تا چهار ماه نون برنج و قند حذف کامل  الانم کلا در روز یه وعده میخورم بقیش میوه و ........ برن ...

چند قاشق برنج می‌خوردین؟؟ چند کف دست نون؟

بعد اگر مهمونی یا جایی می‌رفتین و غذاش نونی یا برنجی بود چکار میکردین؟؟

کلا هرچی چیزای شرینی هست رو حذف کنم؟؟

مثلا چایی رو خالی بخورم یا خرما یا کشمشی چیزی؟؟

کشمش و خرما مشکلی ک نداره بخونم ؟؟

یک سوال دیگ اگر غذا برنج بود کلا چند قاشق بخورم تا چقدر ؟؟ و همچنین نون چند دست کف میتونم بخورم اگر غذا نونی بود؟؟

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

من وزنم ۸۴ کیلوء قدم ۱۶۸.یعنی حدودا همون ۱۵ کیلو اضافه وزن دارم برنامه بشقاب رو نصب کردم کالری شمار ...

عه چه جالب منم حتما امتحان کنم...👌

بعد اینکه ترازو ندارم شانسم .. شما برنامه ای نمیشناسین ک بتونم وزن گرمی غذاهارو به دست بیارم ؟؟

ممنون گلی ببین اولین مرحله رژیم کتو رو امتحان کن،نون و برنج و قندای مصنوعی رو حذف کن کلا،بجاش مثلا ...

برنامش داخل مایکت هست ؟؟ اخه فروشگاه بالا نمیاد برام

یه ماه دیگه شیردهی تموم شه شروع میکنم 😑 چون الان اینارو حذف کنم ضعف میکنم  گروهی چیزی ندارید ...

چرا ابجی من دیروز تو یک گروع تو ایتا عضو شدم واست لینکشو بفرستم ؟؟ اونجا چند نفر از نی نی سایتا هستن کدمیخوان لاغر کنن

اذیت ک شدم ولی خب من فقط چیزای مضرو حذف کردم،مثلا کلی گوشت و ماهی و مرغ و قارچ و میوه و سبزیجات میخو ...

ابجی میگم شکلات تلخ چاق میکننه یانه؟؟

ماکارانی بهتر از برنج هست ؟؟ 

گل گفتی من بیش از حد لاغر بودم.قدم ۱۶۲ وزنم ۴۴ الان ٦۷ کیلو ام فقط شکمم اضافیه، بقیه انداممو دوست ...

اره ۴۴ خیلی کمه نثبت به قدت.ولی الان به نظرم خوبی.من هم فقط شکم و پهلو دارم انگار کل اضافه وزنم جمع شده توی این دو قسمت

عه چه جالب منم حتما امتحان کنم...👌 بعد اینکه ترازو ندارم شانسم .. شما برنامه ای نمیشناسین ک بتونم ...

اره شیوه جالبیه به نظرم😁نه عزیزم من هم با ترازو اندازه میگیرم داخل دیوار ترازو هست با ۱۰۰ یا ۱۵۰ میتونی بخری

اره شیوه جالبیه به نظرم😁نه عزیزم من هم با ترازو اندازه میگیرم داخل دیوار ترازو هست با ۱۰۰ یا ۱۵۰ می ...

اره والا کاش برنامه ای بود ک میتونستم وزن گرمی غذاهارو بگیریم...

اها باشه ابجی .🥰

چند قاشق برنج می‌خوردین؟؟ چند کف دست نون؟ بعد اگر مهمونی یا جایی می‌رفتین و غذاش نونی یا برنجی بود ...

تا حدالامکان برنج و نون رو تا چندماه کامل قطع کن فقط تخم مرغ و گوشت و مرغ مصرف کن پودر اسلیم است هم برای اینکه ریزش مو اینا نگیری حتما بگیر