2777
2789
قدم ۱۶۷ وزنتو باید بکشی دیگه،من ترازو دارم و این خودش بهم خیلی انگیزع میداد ک رژیممو ول نکنم

وای .. باز خوبع ترازو داری.. من ندارم چکار کنم ...

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم چکار کردی ک. شدی ۵۸ و آنقدر لاغر کردی؟؟

من رژیم فستینگ،کالری شماری مانکن،رژیم کتو،و روزی دولیوان چایی سبز میخوردم

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
من✋️ اولش بگم ک قبلا ۵۰ کیلو بودم،اما چون بارداری پشت هم و شیردهی داشتم شدم ۸۲ کیلو🤦🏻‍♀️ الان ۵۸ ...

ماشالا ب این اراده 👏👏

من الان وزن قبل تو رو دارم 😑 باید از الان تلاش کنم تا سال جدید بشم هم وزن تو 😕 ولی کووووو اراده

💙چالش پاییز بامداد خمار💙  عضو گروه آبی🙂💪  وزن شروع چالش73🤐 وزن 99/8/3 (69.500)😍وزن هدف تا اخر پاییز 63😍 
ابجی تو چه مدتی و رژیم چند کالری گرفتی و چه غذاهایی حذف کردی یا کم خوردی...؟  ابجی حتما برو دک ...

تا چهار ماه نون برنج و قند حذف کامل 

الانم کلا در روز یه وعده میخورم بقیش میوه و ........

برنج و نون خیلی کم کردم 

تو شش ماه شدم ۶۰

تا چند کالری مصرف میکنی؟؟ منم ترازو ندارم و نمتونم برم باشگاه چون خیلی گرونه...

من وزنم ۸۴ کیلوء قدم ۱۶۸.یعنی حدودا همون ۱۵ کیلو اضافه وزن دارم برنامه بشقاب رو نصب کردم کالری شمار هست.اگه وزنم ثابت بمونه میتونم تا ۲ هزار تا یکمم بیشتر مصرف کنم ولی من نمیخوام ثابت بمونم میخوام لاغر شم.بخاطره همین وزنمو نزدم ۸۴ زدم ۶۰ کیلو.تا هزارو ۶۰۰ کالری مصرف میکنم..یعنی از دو هزار تا ۴۰۰ کالری کمتر...ترازو داشته باشی هرچیو میخوری وزن کن بزن داخل برنامه

من با قد ۱۵۹ ۸۳کیلو بودم  خودمو به ۶۰رسوندم  الانم شدم ۶۲ دوباره زوم کردم ۲کیلو کم کنم ...

برا مو من قرص هیرویتامین میخورم خیلی خوبه برام

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...

منم پارسال این موقع هشتاد خورده ی بودم که دوماه با ورزش لاغر شدم رژیم خاصی ندارم فقط هوازی بدنسازی کار میکنم که نه افتادگی و شلی پوست ندارم سفت شده خیلی رو فرم قشنگ شدم الان ۵۸ کیلوم قدم ۱۶۵ یکسال کمتر ورزش میکنم همه چی میخورم

ماشالا ب این اراده 👏👏 من الان وزن قبل تو رو دارم 😑 باید از الان تلاش کنم تا سال جدید بشم هم وزن ...

ممنون گلی

ببین اولین مرحله رژیم کتو رو امتحان کن،نون و برنج و قندای مصنوعی رو حذف کن کلا،بجاش مثلا چلومرغ بودنی ۲ تیکه مرغ با کلی سالاد یا گوجه خیار بخور

سلام من یک هفتس رژیمم سخت..کالری شماری میکنم.نه باشگاه نمیرم چون شهریه ها خیلی گرون شده و من اصلا ار ...

اتفاقا من لاغر بودم هیچچچچچچی بهم نمیومد، همه چی گله گشاد

فقط چاق کردم که لباسای خوشگل بپوشم

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
ممنون گلی ببین اولین مرحله رژیم کتو رو امتحان کن،نون و برنج و قندای مصنوعی رو حذف کن کلا،بجاش مثلا ...

یه ماه دیگه شیردهی تموم شه شروع میکنم 😑

چون الان اینارو حذف کنم ضعف میکنم 

گروهی چیزی ندارید واسه لاغری 

💙چالش پاییز بامداد خمار💙  عضو گروه آبی🙂💪  وزن شروع چالش73🤐 وزن 99/8/3 (69.500)😍وزن هدف تا اخر پاییز 63😍 
یه ماه دیگه شیردهی تموم شه شروع میکنم 😑 چون الان اینارو حذف کنم ضعف میکنم  گروهی چیزی ندارید ...

ن،اتفاقا منم تو شیر دهی بودم رژیمو ک شروع کردم،تازع دوهفتس پسرمو از شیر گرفتم

اتفاقا من لاغر بودم هیچچچچچچی بهم نمیومد، همه چی گله گشاد فقط چاق کردم که لباسای خوشگل بپوشم

به نظرم چاقی و لاغری هر دو اندازه داره..لاغری زیادم لباس به تنه ادم نمیشینه چاقی ام که لباس سایزش بزرگش میشه و از اون قشنگیش میوفته به نظرم وزن ادم اید ال باشه خوبه و هرکی وزنش با قدش باید بخونه.من الان نثبت به قدم ۱۵ کیلو اضافه وزن دارم وقتی عکسای لاغر بودنمو نگا میکنم واقعا میبینیم هرچی میخواستم میپوشیدم و چقد خوش اندام بودم ولی الان هرچی میخوام بپوشم پهلو و رون پاهام اذیتم میکنه