بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا چند کالری مصرف میکنی؟؟ منم ترازو ندارم و نمتونم برم باشگاه چون خیلی گرونه...
من وزنم ۸۴ کیلوء قدم ۱۶۸.یعنی حدودا همون ۱۵ کیلو اضافه وزن دارم برنامه بشقاب رو نصب کردم کالری شمار هست.اگه وزنم ثابت بمونه میتونم تا ۲ هزار تا یکمم بیشتر مصرف کنم ولی من نمیخوام ثابت بمونم میخوام لاغر شم.بخاطره همین وزنمو نزدم ۸۴ زدم ۶۰ کیلو.تا هزارو ۶۰۰ کالری مصرف میکنم..یعنی از دو هزار تا ۴۰۰ کالری کمتر...ترازو داشته باشی هرچیو میخوری وزن کن بزن داخل برنامه
منم پارسال این موقع هشتاد خورده ی بودم که دوماه با ورزش لاغر شدم رژیم خاصی ندارم فقط هوازی بدنسازی کار میکنم که نه افتادگی و شلی پوست ندارم سفت شده خیلی رو فرم قشنگ شدم الان ۵۸ کیلوم قدم ۱۶۵ یکسال کمتر ورزش میکنم همه چی میخورم
اتفاقا من لاغر بودم هیچچچچچچی بهم نمیومد، همه چی گله گشاد فقط چاق کردم که لباسای خوشگل بپوشم
به نظرم چاقی و لاغری هر دو اندازه داره..لاغری زیادم لباس به تنه ادم نمیشینه چاقی ام که لباس سایزش بزرگش میشه و از اون قشنگیش میوفته به نظرم وزن ادم اید ال باشه خوبه و هرکی وزنش با قدش باید بخونه.من الان نثبت به قدم ۱۵ کیلو اضافه وزن دارم وقتی عکسای لاغر بودنمو نگا میکنم واقعا میبینیم هرچی میخواستم میپوشیدم و چقد خوش اندام بودم ولی الان هرچی میخوام بپوشم پهلو و رون پاهام اذیتم میکنه