2777
2789
عنوان

کی خونه میخواد ؟بیا بگم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 50 پست
چ ذکری میخوای عزیزم 

گفتم برات خواهر تو خصوصی یادت نیست خیانت جنسی همسرم

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ببخشید اینجا پیام دادم

شما داشتم برام تک نیت انحام میدادی که تاپیک ترکید.

اسم خودم زهرا و دوست پسرم سجاد

گفتین مشروب اینا استفاده میکنه یانه که من گفتم نه اصلا.

بعد گفتین یکم باهم بحث دارین من گفتم بله

گفتین به وعده نزدیک نامزدی داریم.

میشه حدودی بگین چی وعده ای؟اخه خودش میگه چند سال دیگه

میشه یکم بیشتر بگین لطفا

هر روزم با توکل بخدا زیباتر میشه😍

سلام عزیزدلم🥰♥️

طاعات و عباداتت قبول گلم 🙏🏻

میخواستم اگه زحمتی نیست یه لطف کنید برام یه فا ل قرآنی بگیرید به این نیت اینکه به امید میرسم و ازدواج میکنیم؟باهاش خوشبخت میشم؟کی میبینمش؟

ممنونت میشم اگه این لطف رو  درحقم بکنید☺️😇🩷

خدای مهربونم شکرت بابت همه قشنگیات:'))

عزیزم همه سوره رو بنویسیم ؟؟؟؟؟ پس اون ۶۶۶6۶ تا چبه

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید   دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️بلاخره دختر عزیزم به دنیا اومد آخ نگم از چهره ماهش انگار دنیا رو بهم دادن مثل ماه الان کنارم خوابیده خدایا شکرت 🧚

عزیزم همه سوره رو بنویسیم ؟؟؟؟؟ پس اون ۶۶۶6۶ تا چبه

یعنی امروزنمیشه بنویسیم😔😔

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

سلام دوست عزیز.خیبیلی وقته یه مشکل تو زندگیم هست که همه چیزو تحت تاثیر قرار داده.همیشه استرس دارم و نگرانم.صرع دارم.از همه چی میترسم.توروخدا برام دعا کنید.چرا زندگیم اینجوری شده؟😭😭😭😭😭😭😭😭

کاربری سال ۹۶ هستم.
سلام دوست عزیز.خیبیلی وقته یه مشکل تو زندگیم هست که همه چیزو تحت تاثیر قرار داده.همیشه استرس دارم و ...

سلام عزیزم گریه نکن توروخدا درست میشه توکل کن از ته دلت ب خدا تاپیک حاجت رواییمو بخون تاپیک ولادت حضر ابولفضل عباس و بخون عزیزم خوب میشی حتما

سلام عزیزدلم🥰♥️ طاعات و عباداتت قبول گلم 🙏🏻 میخواستم اگه زحمتی نیست یه لطف کنید برام یه فا ل قر ...

سلام عزیزم طاعات و عبادات خودتم قبول در گاه حق باشه ان‌شاءالله عیدت مبارک گلم دیشب براتون باز کردم عزیزم ♥️♥️😍

سلام عزیزم طاعات و عبادات خودتم قبول در گاه حق باشه ان‌شاءالله عیدت مبارک گلم دیشب براتون باز کردم ع ...

بله عزیزدلم لطف کردید قشنگم🥰

درمورد همین موضوع بود ولی به یه نیت دیگه میخواستم ببینم امکامش هست برای این نیتمم بگیرید؟🙏🏻🥹😇

خدای مهربونم شکرت بابت همه قشنگیات:'))