2777
2789
عنوان

کی خونه میخواد ؟بیا بگم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 50 پست
من۱۰۰میلیون دارم...واین دعا رومیخونم...روزانه...شبانه...بنظرت صابخونه میشم خدا وکیلی

من اینو ب نیابت دونفر نوشتم واقعا شرایط خونه دار شدن نداشتن ک یهو یکیش چند ماه پیش یکیش همین امروز خونه خرید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم انجام میدم فقط زمانشو بهت میگم 

الهی خدا خیرت بده اگه بدونی با 4تا بچه چه شرایط بدی دارم یک هفته است فشارم بالاست بچه‌ها مو میبینم بهانه باباشون میگیرن اون عین خیالش نیست جیگرم کباب میشه😭میشه درخواست دوستی مو قبول کنبد🙏

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
عزیزم روز ۲۶ رمضان شب۲۷ام میشه ینی شب ۲۷ رمضان باید بنویسی نمیدونم متوجه منظورم شدی یا ن گلم 

درسته

همون شنبه شب میشه که فرداش ۲۷ ماه رمضونه

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "

دوسی اینو میخوام برا دوستم که سنشم زیاده

یعنی میگی این حروفو با ایه پنجا و هشت سوره زاریات بنویسه بزاره تو صفحه ایه ۱۸ یوره کهف ؟

یا باید ایه ۱۸ سوره کهفم تو کاغذ بنویسه؟

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات