2789
عنوان

پرخوری

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 63 پست
دیدی ۵۰ گرم مثلا میخوری اما ۵۰ گرم که نمیاد رو وزن ، انگار کالریش ضرب در ۱۰ میشه تو معدمون

وای راست میگی من یه مدت که رژیم‌سخت بودم یه روز که یکم ناپرهیزی میکردم احساس می‌کردم پف کردم😅🤦🏻‍♀️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کاش غذارو تو میخوردی میومد رو وزن من . من ک هر چی سعی کردم نشد

یه مدت حرص نخور با اشتها غذا بخور محل به لاغریت نذارببین چه چاق میشی

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
قدت چقدره؟توی آزمایشگاه مطمئن آزمایشتو تکرار کن

۱۶۳ . چند بار پشت سرهم آزمایش دادم  هر ماه ۱ بار  ولی مشکل ندارم . ولی طب سنتی میگه بدنت سرد و خشک شده اگه گرمی بخوری وزنت زیاد میشه 

میخوای لاغر بشی یا چاق؟ من از خرس بیشتر میخورم یک ساله ب هر دری زدم یک کیلو هم چاق نشدم . موندم اینه ...

🥲💔کاش من اینطور بودم

تنت سلامت

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
پرخوریتو ریشه ای درمان کن پرخوری احساسی داری وقتی خواستی چیزی بخوری از خودت بپرس واقعا گرسنمه یا به ...

منم پرخوری میکنم وقتی عصبانی هستم و متاسفانه بیشتر اوقات یا بگم تقریبا همیشه استرس و عصبانی هستم. تند تند میخورم. و به همه میگم از غصه این همه خوردم، یه حس بد به خودم دارم، حس پشیمونی و گناه. اصلا نمیتونم جلو خودمو بگیرم نخورم. خوشم از حرفات اومد. امتحان میکنم اما بعید میدونم بتونم. انشالله استارتر بتونه مثل من نباشه

منم پرخوری میکنم وقتی عصبانی هستم و متاسفانه بیشتر اوقات یا بگم تقریبا همیشه استرس و عصبانی هستم. تن ...

لطف دارین شما ❤️کتاب کاهش وزن با قدرت کلمات شاید کمکتون کنه منو خیلی کمک کرد از کتابراه خریدم من سینا شریف زاده رو هم سرچ بکنین تو گوگل حرفاش خیلی خوبه فیلماشو ببینین و بخونین اینا به من کمک میکنن امیدوارم به شماهم بکنن