2789
عنوان

پرخوری

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 63 پست
آزمایش دادی . شاید مشکل داری ؟ یا ژنتیکی هم همینطوری هستی .  

اره از دادم مشکلی نداشتم 

ژنتیک هم ندارم همه اقوام لاغرن

خود دکتر هم توش موند میگه بتز خوبه ماهی نیم کیلو کم میکنی 

ولی رژیم کانادایی که یه رژیم کشنده هست منو تو یه هفته ۲ کیلو لاغر کرد ولی چه فایده عینهو زامبیا راه میرم

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چند کیلویی گلم . هی ببین همه چی برعکسه باز من  گاهی عصرا میرم تو فکر برای زمانی ک چاق بودم گریه ...

حدودای ۷۰ هستم

مگه مشکلی بوجود اومده که قبلا چاق بودی الان لاغر شدی دیگه چاق نمیشی؟

بشین به جا گریه کردن از مزه کیک خیس شکلاتی و هات چاکت داغ و یه پیاله اجیل لذت ببر  شب هم واسه ...

آییی گفتی ولی من توی مرحله ای هستم که فعلا میخورم ولی مثل تو میاد رو وزنم😂🙈

اره از دادم مشکلی نداشتم  ژنتیک هم ندارم همه اقوام لاغرن خود دکتر هم توش موند میگه بتز خوبه م ...

نمی‌دونم گلم  انشالله ب وزن دلخواهت برسی . ورزش هم انجام بده کنار رژیم دویدن کالری میسوزونه

نمی‌دونم گلم  انشالله ب وزن دلخواهت برسی . ورزش هم انجام بده کنار رژیم دویدن کالری میسوزونه

تردمیل دارم روزی یه ساعت میرم با سرعت ۷

آییی گفتی ولی من توی مرحله ای هستم که فعلا میخورم ولی مثل تو میاد رو وزنم😂🙈

دیدی ۵۰ گرم مثلا میخوری اما ۵۰ گرم که نمیاد رو وزن ، انگار کالریش ضرب در ۱۰ میشه تو معدمون

حدودای ۷۰ هستم مگه مشکلی بوجود اومده که قبلا چاق بودی الان لاغر شدی دیگه چاق نمیشی؟

قبلاً خیلی چاق نبودم ۵۳ کیلو بودم چند سال وزنم همین بود. پارسال بی دلیل وزنم چند کیلو لاغر ۴۶ کیلو شدم  چند بار رفتم دکتر گفتن پودر چاقی نمی‌دهیم ضرر داره فقط ویتامین دادن. بعد ۶ ماه با پرخوری خیلی زیاد خودم رسوندم ۴۷ . دیگه انگیزه ندارم  بخدا باور میکنی هر گاهی می‌شینم کلی گریه میکنم

اره از دادم مشکلی نداشتم  ژنتیک هم ندارم همه اقوام لاغرن خود دکتر هم توش موند میگه بتز خوبه م ...

رژیمی که کشنده باشه اصلا خوب نیست چون بدن کمبود پیدا میکنه هم زود مریض میشی هم زود میذاریش کنار چون خسته میشی

قبلاً خیلی چاق نبودم ۵۳ کیلو بودم چند سال وزنم همین بود. پارسال بی دلیل وزنم چند کیلو لاغر ۴۶ کیلو ش ...

شنیدم کوبیده چاق میکنه