2789
عنوان

پرخوری

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 63 پست
لاغری خیلی آسونه ک . خوش ب حالت. فقط غذا نخوری لاغر میشی . غذا نخوردن اسونترین کار دنیاس . پرخوری خی ...

کاش من جای تو بودم 

میدوتی از کی فست فود و پفک و شکلات و کیک و ... نخوردم ؟ انگار تو عصر حجر زندگی میکنم فقط علف میخورم

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش من جای تو بودم  میدوتی از کی فست فود و پفک و شکلات و کیک و ... نخوردم ؟ انگار تو عصر حجر ز ...

مگه چند کیلویی گلم؟ خب اگه ۳ ماه رژیم بگیری خیلی لاغر میشی. وقتی حسابی لاغر شدی تا میتونی بخور 

واقعا خیلی خوشبحالته باور کن لاغری خیلی بهتره دلم واسه زمانیکه لاغر بودم یه ذره شده 

چند کیلویی گلم . هی ببین همه چی برعکسه باز من  گاهی عصرا میرم تو فکر برای زمانی ک چاق بودم گریه میکنم

مگه چند کیلویی گلم؟ خب اگه ۳ ماه رژیم بگیری خیلی لاغر میشی. وقتی حسابی لاغر شدی تا میتونی بخور ...

۹ ماهه تو رژیمم جونم در اومد هر ماه فقط نیم کیلو کم میشه 

ولی اگه یه کیک ۱۰۰ گرمی بخورم درجا ۱۰۰۰۰ گرم رو وزنم میاد

چند کیلویی گلم . هی ببین همه چی برعکسه باز من  گاهی عصرا میرم تو فکر برای زمانی ک چاق بودم گریه ...

بشین به جا گریه کردن از مزه کیک خیس شکلاتی و هات چاکت داغ و یه پیاله اجیل لذت ببر 

شب هم واسه شام هاتداگ تنوری با نوشابه  و قبل از خواب هم یه شیرموز  ، به به 

لامصب خوابشونو هم نمیبینم تو خواب هم رژیمم  

۹ ماهه تو رژیمم جونم در اومد هر ماه فقط نیم کیلو کم میشه  ولی اگه یه کیک ۱۰۰ گرمی بخورم درجا ۱ ...

۹ماه رژیم داری؟   شوخی میکنی. ۹ماه رژیم بگیری ک دیگه هیچ گوشتی برات باقی نمی مونه .  ویتامین بدنت هم کم میشه   قرص مولتی ویتامین هم میخوری؟  قهوه تلخ برای لاغری خوبه اگه امتحان نکردی بخور . من با قهوه تلخ تو ۱ ماه ۳کیلو لاغر شدم .

لاغری خیلی آسونه ک . خوش ب حالت. فقط غذا نخوری لاغر میشی . غذا نخوردن اسونترین کار دنیاس . پرخوری خی ...

نه فکر میکنی منکه یه زمانی لاغر بودم الان چاقم میگم لاغری نعمته 

بشین به جا گریه کردن از مزه کیک خیس شکلاتی و هات چاکت داغ و یه پیاله اجیل لذت ببر  شب هم واسه ...

الان اینجور ک تو تعریف کردی با اینکه گشنم نبود گشنم شد . همین چند دقیقه پیش غذا خوردم. مگه باز پاشم غذا درست کنم 

۹ماه رژیم داری؟   شوخی میکنی. ۹ماه رژیم بگیری ک دیگه هیچ گوشتی برات باقی نمی مونه .  ...

هر کاری بگی کردم هر راهی بگی رفتم هر کوفتی که بگی خوردم اما انگار نه انگار 

دکتر هم از دستم خسته شد

الان اینجور ک تو تعریف کردی با اینکه گشنم نبود گشنم شد . همین چند دقیقه پیش غذا خوردم. مگه باز پاشم ...

من فقط عکسشونو تو نت نگاه میکنم  

میشه لطفا اینجا بذاریش؟یا درخواست بدی برام بفرستی🙏🏻

عزیزم تو نت پره 

یه سرچ بزن میاد بالا 

بنویس رژیم ۱۵ روزه کانادایی