2789
عنوان

پرخوری

416 بازدید | 63 پست

خیلی میخورم از اول عید تاحالا طوری که سیر هم باشم باید غذا یا یه چیزی بخورم یکهفته دیگه هم تولد دعوتم میدونم لاغر نمیشم چیکار کنم حداقل یکم جمع تر بشم؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من یه هفته هس رژیم کانادایی گرفتم خیلی رعایت کردم پدرم در اومد ۲ کیلو کم کردم اما امشب دوتا نون تست خوردم   کاش نمیخوردم 

از فردا دقیق مثل خود رژیم میگیرم 

ولی کاش این دوتا نون تست رژیممو خراب نکنن

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

ورزش کن تو خونه

سعی کن غذا زیاد نخوری آب زیاد بخور که هم اشتهات کم بشه هم متابولیسم بدن فعال بشه غذا های کم کالری بخور اگه گشنه میشی

به پسری که عشق و حال میکنه میگین خوشگذرون ،به دختری که عشق و حال میکنه میگین هرزه ؟ بمیرم برا فرهنگتون

پرخوریتو ریشه ای درمان کن پرخوری احساسی داری وقتی خواستی چیزی بخوری از خودت بپرس واقعا گرسنمه یا به دلیل دیگه ای میخام غذا بخورم؟ بعد ببین دلیل غذا خوردنت چیه اضطرابه استرسه عصبانیته چیه مشکلتو حل کنیا سعی کن طور دیگه ای باهاش برخورد کنی به خودت بگو غذا خوردن مشکلمو حل نمیکنه 

ببخشید پرحرفی کردم ولی اینا به من کمک کرد البته هنوز نتونستم گرسنگی احسایو کاملا بزارم کنار ولی خیلی بهترم  کتابای مختلف خیلی کمک میکنن به ادم 

معلومه دیگه عزیزم میخام لاغر بشم

لاغری خیلی آسونه ک . خوش ب حالت. فقط غذا نخوری لاغر میشی . غذا نخوردن اسونترین کار دنیاس . پرخوری خیلی بده هی ب زور بخوری خس بدی بهت دست میده احساس سنگینی میکنی. کاش منم چاق بودم 

مشکل اینه نمیتونم شیرینی نخورم و هم ش غذاهای سالم بخورم

لازم نیس کامل قطع کنی کمترش کن 

به پسری که عشق و حال میکنه میگین خوشگذرون ،به دختری که عشق و حال میکنه میگین هرزه ؟ بمیرم برا فرهنگتون