asiiiiiooooo مدیر عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 11092 عنوان پرخوری | مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 63 پست خیلی میخورم از اول عید تاحالا طوری که سیر هم باشم باید غذا یا یه چیزی بخورم یکهفته دیگه هم تولد دعوتم میدونم لاغر نمیشم چیکار کنم حداقل یکم جمع تر بشم؟ 1403/01/16 | 01:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلاینا عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 5924 لاغری خیلی آسونه ک . خوش ب حالت. فقط غذا نخوری لاغر میشی . غذا نخوردن اسونترین کار دنیاس . پرخوری خی ... کاش من جای تو بودم میدوتی از کی فست فود و پفک و شکلات و کیک و ... نخوردم ؟ انگار تو عصر حجر زندگی میکنم فقط علف میخورم بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند
asiiiiiooooo مدیر استارتر عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 11092 اصلا . نمیخام برگزیده باشم جامو میدم به تو واقعا خیلی خوشبحالته باور کن لاغری خیلی بهتره دلم واسه زمانیکه لاغر بودم یه ذره شده
آینازک عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 2090 کاش من جای تو بودم میدوتی از کی فست فود و پفک و شکلات و کیک و ... نخوردم ؟ انگار تو عصر حجر ز ... مگه چند کیلویی گلم؟ خب اگه ۳ ماه رژیم بگیری خیلی لاغر میشی. وقتی حسابی لاغر شدی تا میتونی بخور
آینازک عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 2090 واقعا خیلی خوشبحالته باور کن لاغری خیلی بهتره دلم واسه زمانیکه لاغر بودم یه ذره شده چند کیلویی گلم . هی ببین همه چی برعکسه باز من گاهی عصرا میرم تو فکر برای زمانی ک چاق بودم گریه میکنم
آلاینا عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 5924 مگه چند کیلویی گلم؟ خب اگه ۳ ماه رژیم بگیری خیلی لاغر میشی. وقتی حسابی لاغر شدی تا میتونی بخور ... ۹ ماهه تو رژیمم جونم در اومد هر ماه فقط نیم کیلو کم میشه ولی اگه یه کیک ۱۰۰ گرمی بخورم درجا ۱۰۰۰۰ گرم رو وزنم میاد بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند
آلاینا عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 5924 چند کیلویی گلم . هی ببین همه چی برعکسه باز من گاهی عصرا میرم تو فکر برای زمانی ک چاق بودم گریه ... بشین به جا گریه کردن از مزه کیک خیس شکلاتی و هات چاکت داغ و یه پیاله اجیل لذت ببر شب هم واسه شام هاتداگ تنوری با نوشابه و قبل از خواب هم یه شیرموز ، به به لامصب خوابشونو هم نمیبینم تو خواب هم رژیمم بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند
آینازک عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 2090 ۹ ماهه تو رژیمم جونم در اومد هر ماه فقط نیم کیلو کم میشه ولی اگه یه کیک ۱۰۰ گرمی بخورم درجا ۱ ... ۹ماه رژیم داری؟ شوخی میکنی. ۹ماه رژیم بگیری ک دیگه هیچ گوشتی برات باقی نمی مونه . ویتامین بدنت هم کم میشه قرص مولتی ویتامین هم میخوری؟ قهوه تلخ برای لاغری خوبه اگه امتحان نکردی بخور . من با قهوه تلخ تو ۱ ماه ۳کیلو لاغر شدم .
asiiiiiooooo مدیر استارتر عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 11092 لاغری خیلی آسونه ک . خوش ب حالت. فقط غذا نخوری لاغر میشی . غذا نخوردن اسونترین کار دنیاس . پرخوری خی ... نه فکر میکنی منکه یه زمانی لاغر بودم الان چاقم میگم لاغری نعمته
آینازک عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 2090 بشین به جا گریه کردن از مزه کیک خیس شکلاتی و هات چاکت داغ و یه پیاله اجیل لذت ببر شب هم واسه ... الان اینجور ک تو تعریف کردی با اینکه گشنم نبود گشنم شد . همین چند دقیقه پیش غذا خوردم. مگه باز پاشم غذا درست کنم
آلاینا عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 5924 ۹ماه رژیم داری؟ شوخی میکنی. ۹ماه رژیم بگیری ک دیگه هیچ گوشتی برات باقی نمی مونه . ... هر کاری بگی کردم هر راهی بگی رفتم هر کوفتی که بگی خوردم اما انگار نه انگار دکتر هم از دستم خسته شد بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند
آلاینا عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 5924 الان اینجور ک تو تعریف کردی با اینکه گشنم نبود گشنم شد . همین چند دقیقه پیش غذا خوردم. مگه باز پاشم ... من فقط عکسشونو تو نت نگاه میکنم بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند
asiiiiiooooo مدیر استارتر عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 11092 نه فقط زنای باردار و شیرده و بیماران فشار خونی و قلبی و ... نباید بگیرن میشه لطفا اینجا بذاریش؟یا درخواست بدی برام بفرستی🙏🏻
آینازک عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 2090 هر کاری بگی کردم هر راهی بگی رفتم هر کوفتی که بگی خوردم اما انگار نه انگار دکتر هم از دستم خس ... آزمایش دادی . شاید مشکل داری ؟ یا ژنتیکی هم همینطوری هستی .
آلاینا عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 5924 میشه لطفا اینجا بذاریش؟یا درخواست بدی برام بفرستی🙏🏻 عزیزم تو نت پره یه سرچ بزن میاد بالا بنویس رژیم ۱۵ روزه کانادایی بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند