2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه مامانم پاش دردمیکنه🥺💔

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

بخاطر ندیدن قیافه اقوام نرفتم

متنفرم از همشون

الان همه رفتن جز من و دخترم

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

من بیرون

تاپیکت ممنوعه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

والا صادقانه بگم من هیچکدوم مناسبت هابرام ابدا مهم نیست اما دوست ندارم توذوق بقیه بزنم وانمود میکنم هیجان زدم یا شادم یا غمگینم یا منتظرم یا دارم لذت میبرم ونهایتا باهاشون همراهی میکنم 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

خونه ما هیچ وقت نمیریم چون بدم میاد امسال هم خوب با بیقه سال ها یکم فرق داره بخاطر شهادت مولا

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید